Cruises naar de Canarische Eilanden

Canarische Eilanden

Op een Canarische cruise ervaart u de Spaanse eilanden in de Atlantische Oceaan van dichtbij. Ongerepte natuur, woestijnzand, kilometers lange stranden, rotsachtige vulkanische landschappen, palmbomen, nachtleven en cultuur – de Canarische eilanden zijn rijk aan contrasten en hebben veel te bieden. Ruwe rots landschappen, groene oerwouden, weiden, bergen, adembenemende panorama’s en eindeloze stranden vormen het landschap van de Canarische Eilanden. Bijna geen enkele andere plaats belooft een vakantie die zo’n perfectie heeft als de zeven Canarische eilanden voor de kust van Marokko.

De eilanden

De Spaanse archipel bestaat uit de eilanden Gran Canaria, La Palma, Fuerteventura, Lanzarote, El Hierro, Tenerife en La Gomera. De eilanden genieten het hele jaar door van een zeer aangename temperatuur, waardoor ze bijzonder aantrekkelijk zijn als vakantiebestemming, vooral voor spa-toeristen en mensen die ontspanning zoeken. Tijdens een cruise naar de Canarische Eilanden bezoekt u havens zoals Santa Cruz de Tenerife, Arrecife op Lanzarote, Santa Cruz de La Palma en Puerto del Rosario op Fuerteventura. Ook staat het Portugese eiland Madeira vaak op het programma van een cruise naar de Canarische eilanden, zelfs als deze niet tot de Canarische Eilanden behoren. De stad Funchal nodigt u uit met haar bloemenzee om te dromen en te genieten.  Funchal is vooral rond de jaarwisseling een populaire vakantiebestemming, want dan liggen ​​de meeste schepen voor het eiland en kunnen bezoekers zich vergapen aan het pompeuze vuurwerk uit het water.

Beste reistijd

Met de bijnaam “Islands of Eternal Spring” hebben de Canarische Eilanden bijna 3000 uur zon per jaar waardoor ze de perfecte bestemming door het gehele jaar zijn.  In de winter is het weer aangenaam zacht en in de zomer hoge zomertemperaturen. De lente en herfst worden aanbevolen als reistijd om te ontsnappen aan het sombere weer in Nederland.

Havens en steden

De meeste reizen beginnen in Las Palmas of Santa Cruz de Tenerife voordat ze naar Arrecife (Lanzarote), Puerto del Rosario (Fuerteventura), Funchal (Madeira) en Agadir (Marokko) gaan. Er zijn ook uitzonderlijke havens zoals San Sebastián de La Gomera, Santa Cruz de La Palma, Praia en Mindelo in Kaapverdië, Dakar in Senegal of Puerto de la Estaca in El Hierro.

De mooiste cruises naar de Canarische Eilanden

Dock C CruisePartners biedt diverse cruises naar de Canarische Eilanden. Bekijk hieronder de mooiste cruises van het moment! Kunt u niet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte reis.

image_pdfimage_print