Return with Regent

Regent Reassurance

Keer terug naar de zeven zeeën aan boord van Regent Seven Seas Cruises. Met het ‘Regent Reassurance’ programma biedt de rederij nu veel flexibiliteit en zekerheid. Op alle cruises die uiterlijk op 31 december 2022 vertrekken heeft u alle vrijheid om tot 15 dagen* voor vertrek uw reis te annuleren. U ontvangt het volledig betaalde bedrag dan als toekomstig cruisetegoed. Daarnaast profiteert u ook van een gereduceerde aanbetaling van 10%* én een boordtegoed van $1.000,-. Het enigste wat u hoeft te doen om van Regent Reassurance te genieten is uw droomreis boeken vóór 31 juli 2020.

Voorwaarden

Annuleringen

Gasten die reizen in een Regent Suite of een wereldcruise/Grand Voyage hebben geboekt kunnen, om welke reden dan ook, tot 65 dagen voor vertrek annuleren. Ook deze gasten ontvangen in dat geval 100% toekomstig cruisetegoed. Het 100% toekomstig cruisetegoed is niet van toepassing op congierce collection arrangementen. 

Aanbetaling

De gereduceerde aanbetaling is niet van toepassing op wereldcruises/Grand Voyages of voor gasten die verblijven in een Regent Suite. 

The Regent Experience

Naast het ‘Regent Reassurance’ programma biedt Regent Seven Seas Cruises uiteraard ook nog alles wat u van de rederij gewend bent- de meest inclusieve cruises met een hoog serviceniveau naar vele unieke bestemmingen. Inbegrepen dranken, fooien, excursies, entertainment, wifi en specialiteitenrestaurants. U kunt het zo gek niet bedenken of het is bij uw reis inbegrepen. Op geselecteerde afvaarten ontvangt u zelfs een hotelovernachting of een landarrangement bij uw reis. Zo bent u aan boord van Regent Seven Seas Cruises altijd gegarandeerd van een onvergetelijke ervaring!

Beleef de perfecte vakantie met Dock C CruisePartners

Uw persoonlijke cruisespecialist en adviseur in cruisevakanties

Bel of mail ons voor al uw vragen.

image_pdfimage_print

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u de laatste cruise-aanbiedingen en kortingen niet missen? Laat dan uw emailadres achter en blijf op de hoogte van onze acties! U ontvangt bovendien € 25 korting op uw eerste boeking.

* verplicht veld
Aanhef *
Akkoordgeving *

U bent succesvol ingeschreven