Welkom terug aan boord

Het hoogste niveau van hygiëne

In samenwerking met experts en autoriteiten heeft Hapag-Lloyd een veiligheids- en preventieconcept ontwikkeld zodat we straks weer veilig op reis kunnen. Het concept bestaat uit een tiental maatregelen (bekijk deze hieronder in het uitklapmenu) die voldoen aan de hoogste hygiënenormen met betrekking tot COVID-19. Zo kunt u straks veilig en comfortabel op reis!

Naar de verste kusten

Cruise naar ’s werelds verste kusten aan boord van Hapag-Lloyd. Een droomreis betekent voor iedereen totaal iets anders en daarom staat Hapag-Lloyd voor u klaar met bestemmingen over de gehele wereld. Of u nu droomt van relaxte dagen op een parelwit strand in de Caribbean of een avontuurlijke excursie door winter wonderland in Antarctica, het kan allemaal!

Alle veiligheidsmaatregelen

1. Inscheping
Alle passagiers moeten een vragenlijst omtrent hun gezondheid invullen en zullen een gezondheidscheck ondergaan voordat ze aan boord kunnen. 

2. Afstand behouden
Met 40% minder passagiers aan boord maakt de rederij het mogelijk om de maatregelen omtrent afstand te kunnen hanteren. Er wordt voor gezorgd dat de 1,5 meter afstand overal mogelijk is, ook bijvoorbeeld in restaurants en de fitnessruimte. 

3. Bemanning
De bemanning zal voor een periode in isolatie gaan en krijgen een gezondheidscheck voor de inscheping. Daarnaast krijgt elk bemanningslid een temperatuurmeting voordat hun dienst begint en wordt een mondkapje gedragen. 

4. Airconditioning
De moderne airconditioning zorgt ervoor dat alle hutten (zowel gasten als bemanning) en alle publieke ruimtes constant worden voorzien van 100% zuivere lucht.

5. Restaurants
Openingstijden van restaurants aan boord worden uitgebreid zodat er meer spreiding is. Daarnaast staan er minder tafels zodat afstand kan worden bewaard.

6. Service
Doordat er minder gasten aan boord zijn, maar nog wel dezelfde hoeveelheid bemanning, ervaart u nu een extra persoonlijke service. Zelfbediening in de restaurants is niet meer mogelijk. 

7. Activiteiten
Sport en activiteiten worden uitgevoerd met minder participanten. Bij o.a. de Spa en de kapper worden de meest recente richtlijnen van de Duitse autoriteiten gehanteerd. 

8. Hygiëne
De schepen zijn uitgerust met thermische lichaamscamera’s en ook een laboratorium. Er zijn vele punten waar u uw handen kunt desinfecteren en u krijgt een ‘Care Set’ met o.a. een mondkapje. Gasten worden verzocht het mondkapje te dragen op plekken waar het moeilijk is om afstand te bewaren, zoals de liften en winkels. 

9. Schoonmaak
Frequent aangeraakte oppervlakten worden elke 30 minuten gedesinfecteerd. Alle hutten en suites worden schoongemaakt met speciale reinigingsmiddelen die ook mogelijke COVID-19-virussen elimineren voordat nieuwe gasten arriveren. Hutten worden driemaal per dag schoongemaakt.

10. Medisch team
Hapag-Lloyd Cruises geeft een diepgaande training over de nieuwe preventie- en hygiënemaatregelen voor de bemanning aan boord. Daarnaast wordt hiervoor per schip een specialist aangesteld.

Beleef de perfecte vakantie met Dock C CruisePartners

Uw persoonlijke cruisespecialist en adviseur in cruisevakanties

Bel of mail ons voor al uw vragen.

image_pdfimage_print

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u de laatste cruise-aanbiedingen en kortingen niet missen? Laat dan uw emailadres achter en blijf op de hoogte van onze acties! U ontvangt bovendien € 25 korting op uw eerste boeking.

* verplicht veld
Aanhef *
Akkoordgeving *

U bent succesvol ingeschreven