Zorgeloos op reis met Oceania Cruises

Travelers Assurance Programme

Wanneer u om welke reden dan ook uw cruise wilt annuleren, kan dit kosteloos tot 48 uur voor vertrek. U ontvangt dan uw volledig betaalde cruisebedrag terug in de vorm van toekomstig cruisetegoed. Daarnaast bent u nu altijd verzekerd van de beste prijs. Mochten zich wijzigingen voordoen in de cruiseprijs- of inbegrepen extra’s i.v.m. een promotie, dan heeft u recht op dit voordeel tot op de dag van uw vertrek. Het ‘Travelers Assurance Programme’ is zelfs van toepassing op wereldcruises.

Voorwaarden

Annuleringen

  • Eenmaal volledig betaald kunt tot 48 uur voor vertrek, om welke reden dan ook, annuleren. Dan ontvangt u een toekomstig cruisetegoed dat gelijk is aan 100% van het betaalde cruisetarief.
  • Geldig voor alle bestaande en nieuwe reserveringen, tot 31 juli 2020 voor geplande reizen met vertrek in 2020, 2021 of 2022.
  • Toekomstig cruisetegoed is geldig voor inwisseling gedurende een jaar vanaf de uitgiftedatum voor reizen die uiterlijk op 31 december 2022 vertrekken.

Beste prijsgarantie

  • Geldig voor alle boekingen, afvaarten en bestemmingen
  • Geldig voor alle openbare, gepubliceerde, prijsbepalingen en op voorzieningen gebaseerde promoties van Oceania Cruises
  • Promotie- of prijsaanpassingsverzoeken zijn afhankelijk van de reis en de accommodatiecategorie op het moment van aanvraag
  • Prijsaanpassingen na de laatste betalingsdatum zullen de vorm hebben van een boordtegoed, toekomstig cruisetegoed of upgrade.

The Ultimate Sale

Verken de wereld in 2021 of 2022 tegen historisch lage prijzen bij Oceania Cruises! Deze prijsverlagingen gaan zelfs in combinatie met het OLife Choice pakket, waarbij u uw cruise kunt upgraden met één van de onderstaande extra’s. Zo bent u gegarandeerd van een onvergetelijke vakantie. 
– Tot 8 gratis landexcursies
– Gratis drankenpakket
– Tot $800 gratis boordtegoed

Voorwaarden

De gratis extra’s gelden per hut. 

Beleef de perfecte vakantie met Dock C CruisePartners

Uw persoonlijke cruisespecialist en adviseur in cruisevakanties

Bel of mail ons voor al uw vragen.

image_pdfimage_print

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u de laatste cruise-aanbiedingen en kortingen niet missen? Laat dan uw emailadres achter en blijf op de hoogte van onze acties! U ontvangt bovendien € 25 korting op uw eerste boeking.

* verplicht veld
Aanhef *
Akkoordgeving *

U bent succesvol ingeschreven