Cruises naar Zuid-Amerika

Zuid-Amerika

Van het woeste, ongerepte Patagonië tot imposante gletsjers en de Chileense Fjorden. Laat u tijdens een cruise door Zuid-Amerika overrompelen door de combinatie van ruige natuur en metropolen als Rio de Janeiro en Sao Paulo. Het diverse continent heeft prachtige bestemmingen in Colombia, Peru, Chili, Argentinië en Brazilië. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Patagonië of in het Amazonegebied. De meeste cruises vertrekken vanuit Buenos Aires, Santos, Fort Lauderdale, San Diego of Miami.

Rio de Janeiro

Wie salsa, voetbal, het bruisende Carnaval en kleurrijke favela’s zegt, zegt: Rio de Janeiro! Hoog boven de stad staat het reusachtige standbeeld Christus de Verlosser die de bewoners met uitgestrekte armen beschermt.

Puerto Montt

Te midden van oneindige bossen en helderblauwe meren ligt Puerto Montt. Dit gebied leent zich perfect voor een wandeling of om te (vlieg)vissen. Sportievelingen kunnen er raften of de omgeving te paard verkennen. Het schip meert niet aan, u wordt per tender naar wal vervoert.

Patagonië

Terwijl het schip door de Chileense Fjorden glijdt, trekt het indrukwekkende landschap van Patagonië aan u voorbij: van grillige bergtoppen, imposante gletsjers en dwars door het betoverende Sarmientokanaal. In de omgeving van de gure, winderige stad Punta Arenas wonen meer pinguïns dan mensen.

Buenos Aires

Meer dan een derde van de Argentijnen woont in de bruisende hoofdstad Buenos Aires, wat ‘goede luchten’ betekent. Europese immigranten kwamen eind 19e, begin 20e eeuw massaal naar Argentinië en ontwierpen de stad grotendeels. Buenos Aires doet dan ook Europees aan met haar koloniale huizen en brede boulevards. Uit de barretjes en clubs klinkt regelmatig de tango, vooral in de oude volkswijken Boedo en Nueva Pompeya.

Montevideo

Welkom in de hoofdstad van Urugay: Montevideo! Hier wisselen modern en historisch elkaar af: van paard en wagen tot glazen wolkenkrabbers. Proef van de yerba maté (kruidige thee) of doe u tegoed aan een goed stuk vlees dat wordt bereid op de asados, oftewel barbeques.

De mooiste cruises naar Zuid-Amerika

Dock C CruisePartners biedt diverse cruises naar Zuid-Amerika. Bekijk hieronder de mooiste cruises van het moment! Kunt u niet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte reis.

image_pdfimage_print