fbpx

Cruises rondom Afrika en de Indische Oceaan

Ontdek de mooiste bestemmingen van Afrika, inclusief de indrukwekkende eilanden Seychellen, Mauritius, Madagascar en de Malediven. In de meeste vaarroutes komt u langs de kust van Zuid-Afrika met Kaapstad en Durban. U kunt er ook voor kiezen om een cruise vanuit Europa te maken naar de Malediven of via de Westkust naar Gambia.

In de Indische Oceaan liggen vele prachtige eilanden waar u eens geweest moet zijn! De bestemmingen Port Louis, Reunion en Mahé. Op het eilanden Robbeneilanden voor de kust van Zuid-Afrika vindt u de gevangenis waar Nelson Mandela 27 jaar gevangen zat! Op het eiland Kaapverdië vindt u het prachtige plaatsje Dakar met exotische markten en vele terrasjes.

Zuid-Afrika

Wist u dat Zuid-Afrika uitgeroepen is tot 2de beste reisbestemming voor 2017? U kunt Zuid-Afrika ook per cruise bezoeken! De hoofdstad van Zuid-Afrika is Kaapstad. Deze geweldige stad heeft een prachtige  bevolking die erg hun best doen om de culinaire en culturele dimensies toe te voegen aan de stad. In de stad vind u historische wijken, wijnhuizen, markten en super restaurants. Wanneer u Kaapstad bezoekt, mag u niet de bekende Tafelberg missen. Een prachtige berg met panoramisch uitzicht over de stad. Ook Kaap de Goede Hoop is een mooie klif met super uitzicht op de oceaan.

Johannesburg is de economische hoofdstad van Zuid-Afrika, hier zijn grote bedrijven gevestigd en is er een multiculturele bevolking ontstaan. Bezoek ook eens een safaripark tijdens uw cruise, waar u diverse diersoorten kunt spotten!