Cruises naar Australië en Nieuw-Zeeland

Australië en Nieuw-Zeeland

Kiest u voor de prachtige natuur, rust en ruimte van Nieuw-Zeeland of voor de uitgestrektheid van Australië met haar diverse landschappen en rondhuppelende kangoeroes? Voor iedereen die geen keuze kan maken is uiteraard ook een combinatie van beide mogelijk. Ondanks de diversiteit die de twee landen kennen, zijn er ook veel overeenkomsten. Zo zijn er meer dan genoeg prachtige stranden te vinden, lopen er bijzondere dieren rond en hangt er altijd een relaxte ‘it’s all good’ sfeer. Een cruise brengt u in korte tijd langs highlights zoals Melbourne, Kangaroo Island, Christchurch en andere unieke bestemmingen. 

Auckland

Geen hoofdstad, maar wel 1,6 miljoen inwoners en daarmee de grootste stad van Nieuw-Zeeland. Auckland staat bekend om de jaarlijkse regatta en wordt ook wel City of Sails genoemd, want de voorliefde voor de zeilsport valt hier niet te ontkennen. Breng voor een uitzicht over de stad een bezoek aan de Sky Tower van 326 meter, het hoogste gebouw van het zuidelijk halfrond. Naast alle moderne hoogbouw is er ook hard gewerkt aan de restauratie van het oude historische centrum en daarom is het goed toeven in een van de gezellige winkelstraten die Auckland rijk is.

The Great Barrier Reef

Misschien wel de meest bekende trekpleister van Australië. ’s Werelds grootste koraalrif bestaande uit meer dan 2.900 individuele riffen en 900 eilanden. Airlie beach en de Whitsunday eilanden liggen in het hart van dit adembenemende natuurfenomeen. Vanaf hier kunt u snorkelen of duiken om deze pracht en praal ook onderwater kunt bekijken.

Kangaroo Island

Na Tasmanië en Melville Island is dit het grootste eiland van Australië met een van de meest boeiende natuurgebieden. Naast overweldigende natuur is dit eiland zeer rijk aan fauna. Om maar even te noemen: kangoeroes, wallaby’s, koala’s, vogelbekdieren, zeeleeuwen en daarnaast nog ruim 250 vogelsoorten.

De mooiste cruises naar Australië & Nieuw-Zeeland

Dock C CruisePartners biedt diverse cruises naar Australië & Nieuw-Zeeland. Bekijk hieronder de mooiste cruises van het moment! Kunt u niet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte reis.

image_pdfimage_print