Cruises naar Azië

Azië

Ontdek de magische wereld van het verre oosten met de veelzijdige cruises naar Azië. Creëer het ultieme vakantiegevoel door een mix van diverse culturen, nationaliteiten en de beeldschone natuur. Ieder land heeft haar eigen unieke eigenschappen, culturen en prachtige bezienswaardigheden. Graag vertellen we u wat meer over reizen naar dit gebied en de verschillende bestemmingen die u kunt bezoeken. Lees dus zeker verder!

Japan

Een cruise naar Japan brengt u naar een hele andere wereld. De wonderlijke natuur en de prachtige culturele achtergrond zorgt voor een reis die u niet zo snel meer zal vergeten. Breng een bezoek aan de metropool Tokyo en reis langs de Mount Fuji. Doordat Japan één van de veiligste en schoonste landen is hangt er overal een prettige sfeer en ook de lokale bevolking is altijd vriendelijk. Leer de aparte kant van Japan kennen (denk aan katten cafés, karaoke bars en robot restaurants). Dit voegt namelijk een uniek element aan uw reis toe!

De Indische Oceaan

U kunt uw cruise naar Azië gemakkelijk combineren met de kleine eilanden in de Indische Oceaan. Mauritius is het eiland van de uitgestorven dodo, waar het onder het genot van wat verfrissend kokoswater goed toeven is. Ook de Tamarinde watervallen mag u hier niet missen. Op buureiland Réunion geniet u aan de kust op schitterende zandstranden van het tropische klimaat. 

De Seychellen omvatten maar liefst 158 eilanden. Op Mahé, één van deze eilanden, is het heerlijk slenteren langs de koloniale gebouwen in het oude gedeelte van de hoofdstad Victoria. Of over de brede promenades en door de weelderige tuinen van het modernere deel.

Taiwan

Toen de Portugese zeilers Taiwan voor het eerst zagen noemde ze het ‘Ilha Formosa’, wat ‘mooi eiland’ betekent. Het eiland is dan ook een werkelijk paradijs. Taiwan kenmerkt zich door haar tropische klimaat en betoverde natuurgebieden, vol met prachtige kleurrijke vogels. In het noorden van Taiwan ligt Taipei, een stad met een combinatie tussen Europese en Chinese culturen. Voor een prachtig uitzicht over de skyline raden we een bezoek aan de ‘Elephant Mountain’ aan. 

De mooiste cruises naar Azië

Dock C CruisePartners biedt diverse cruises naar Azië. Bekijk hieronder de mooiste cruises van het moment! Kunt u niet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte reis.

Benieuwd naar Azië als cruisebestemming? Lees hier een van de reisverhalen met als bestemming China en Japan!

image_pdfimage_print