Contact

Wilt u meer weten over onze begeleide cruisetours of individuele cruises? Wij helpen u graag bij het uitstippelen van uw droomcruise. Voor vragen en/of boekingen kunt u per mail of telefonisch contact met ons opnemen. U bent ook van harte welkom om langs te komen op ons kantoor in Amersfoort. Maak dan wel even een afspraak, zodat wij de tijd kunnen nemen om u goed te adviseren.

Dock C CruisePartners
Arnhemseweg 10
3817 CH Amersfoort
T: 033-46 21 200
F: 033-46 20 114
E: info@dockc.nl
Kvk: 32135492

De openingstijden van ons kantoor zijn:

Maandag t/m vrijdag 09:00 – 17:30 uur
Zaterdag: tijdelijk gesloten

Contactformulier

Routebeschrijving

Met de auto

Vanaf de A28 neemt u afslag 8, Amersfoort. Aan het einde van de afslag slaat u linksaf, dit is de Hogeweg, die overgaat in de Stadsring. Na 2,5 km (vanaf de A28) rijdt u linksaf de parkeergarage Mondriaan in, meest rechtse ingang. U parkeert en verlaat de parkeergarage bij de Plusmarkt, loopt linksaf en ziet dan de entree van Arnhemseweg 10 aan uw linkerhand. U vindt ons kantoor op de eerste verdieping (rolstoeltoegankelijk). Plan uw route.

Met de trein

Vanaf het NS station Amersfoort Centraal verlaat u het station aan de voorzijde (Stationsplein). Loop linksaf de Stationstraat in en sla na ca. 500 meter rechtsaf de Vlasakkerweg in. Het kruispunt met de Utrechtseweg steekt u over. Loop door tot u bij een rotonde komt. Hier gaat u links af, dit is de Arnhemseweg. Ons kantoor bevindt zich aan de rechterzijde op nummer 10 op de eerste verdieping (rolstoeltoegankelijk). De totale loopafstand is zo’n 15 minuten. Plan uw reis