Contact

Neem contact met ons op

Wij adviseren u graag!
Wilt u meer weten over onze begeleide cruisetours of individuele cruises? Wij helpen u graag bij het uitstippelen van uw droomcruise. Voor vragen en/of boekingen kunt u per mail of telefonisch contact met ons opnemen. U bent ook van harte welkom om langs te komen op ons kantoor in Amersfoort. Maak dan wel even een afspraak, zodat wij de tijd kunnen nemen om u goed te adviseren.

Adres
Dock C CruisePartners
Arnhemseweg 10
3817 CH Amersfoort

Reisbureau
Liever persoonlijk contact? We heten u ook van harte welkom bij ons op kantoor! Maak dan wel even een afspraak, zodat wij de tijd kunnen nemen om u goed te adviseren.

Contactgegevens
☎ 033-462 1200
info@dockc.nl
KVK: 32135492

Openingstijden
Telefonisch  en per mail zijn wij bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 – 17.00 uur
Zaterdag: tijdelijk gesloten

Heeft u een vraag?
Heeft u een vraag, opmerking of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan onderstaand contactformulier in. De cruisespecialisten van Private Dock C zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!

Contactformulier

  Veiligheidscheck
  Typ onderstaande code over.

  captcha


  Routebeschrijving

  Met de auto

  Vanaf de A28 neemt u afslag 8, Amersfoort. Aan het einde van de afslag slaat u linksaf, dit is de Hogeweg, die overgaat in de Stadsring. Na 2,5 km (vanaf de A28) rijdt u linksaf de parkeergarage Mondriaan in, meest rechtse ingang. U parkeert en verlaat de parkeergarage bij de Plusmarkt, loopt linksaf en ziet dan de entree van Arnhemseweg 10 aan uw linkerhand. U vindt ons kantoor op de eerste verdieping (rolstoeltoegankelijk). Plan uw route.

  Met de trein

  Vanaf het NS station Amersfoort Centraal verlaat u het station aan de voorzijde (Stationsplein). Loop linksaf de Stationstraat in en sla na ca. 500 meter rechtsaf de Vlasakkerweg in. Het kruispunt met de Utrechtseweg steekt u over. Loop door tot u bij een rotonde komt. Hier gaat u links af, dit is de Arnhemseweg. Ons kantoor bevindt zich aan de rechterzijde op nummer 10 op de eerste verdieping (rolstoeltoegankelijk). De totale loopafstand is zo’n 15 minuten. Plan uw reis