Holland America Line cruises

Waarom een cruise met Holland America Line boeken? Holland America Line is een cruiserederij met een Nederlandse achtergrond. U heeft daarom ook de mogelijkheid om te cruise met vertrek en aankomst Nederland. Holland America Line is een rederij die al 145 jaar ervaring heeft in de cruisebranche! Aan boord wordt Engels en Nederlands gesproken. De schepen van Holland America Line varen in de hele wereld rond. Naast routes in Europa wordt er ook gevaren in de Caribbean, Azië, Amerika en Australië.

De schepen van Holland America Line zijn middelgroot en u zult zich aan boord meteen thuis voelen! Aan boord zijn er diverse hut- categorieën waaronder ook luxe suites. U kunt heerlijk dineren in één van de vele restaurants. Zo kunt u ervoor kiezen om te dineren in de Main dining, het buffetrestaurant of één van de vele specialiteitenrestaurants. U kunt gebruik maken van diverse faciliteiten waaronder het zwembad, theater, casino en veel meer!

Boek uw cruise aan boord van één van de schepen van Holland America Line:

ms Nieuw Statendam
ms Amsterdam
ms Eurodam
ms Koningsdam
ms Maasdam
ms Nieuw Amsterdam
ms Nieuw Statendam
ms Noordam
ms Oosterdam
ms Prinsendam
ms Rotterdam
ms Veendam
ms Volendam
ms Westerdam
ms Zaandam

image_pdfimage_print

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u de laatste cruise-aanbiedingen en kortingen niet missen? Laat dan uw emailadres achter en blijf op de hoogte van onze acties! U ontvangt bovendien € 25 korting op uw eerste boeking.

* verplicht veld
Aanhef *
Akkoordgeving *

U bent succesvol ingeschreven