Middellandse Zee cruises

De Middellandse Zee wordt als het populairste cruisegebied beschouwd!

Tijdens een cruise naar de Middellandse zee maakt u kennis met verschillende culturen, culinaire hoogstandjes, prachtige architectuur en een adembenemende natuur!

Zo maakt u kennis met witte stranden, heldere wateren, wuifende palmbomende en misschien ziet u ook nog eens dolfijnen zwemmen! Een Middellandse zee cruise is zeer gevarieerd zo bent u vandaag in een pittoreske havenplaatsje en staat u morgen bij het Colosseum in Rome! De verborgen parels van de Mediterrane kust wacht op u om ontdekt te worden.

Havens en steden

De middellandse Zee wordt verdeeld in West-Oost en adriatische zee. Wanneer u een cruise maakt naar de Westelijke Middellandse Zee komt u in havens zoals Barcelona, Monte-Carlo, Palma de Mallorca, Civitavecchia en Palermo. Tijdens een Oostelijke of Adriatische zee cruise komt u in havens zoals Venetië, Split, Kotor, Zadar, Bari, Santorini, Corfu en Mykonos.

Beste reistijd

De beste reistijd voor een cruise in de Middellandse Zee is van mei tot oktober. Wanneer de zomer nog moet komen in Nederland is het in Zuid-Europa al prachtig cruise-weer!

Heeft u liever wat aangename temperaturen? Dan kunt u ook cruisen in het laagseizoen wanneer er geen druktes zijn in de aanleghavens en bezienswaardigheden.

Rederijen

AIDA Cruises
MSC Cruises
Norwegian CruiseLine
Royal Caribbean
Costa Cruises
Celebrtiy Cruises
Carnival Cruises
Holland America Line
Princes Cruises
Regent Seven Seas
Seabourn
Oceania Cruises
Hapag Lloyd

image_pdfimage_print

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u de laatste cruise-aanbiedingen en kortingen niet missen? Laat dan uw emailadres achter en blijf op de hoogte van onze acties! U ontvangt bovendien € 25 korting op uw eerste boeking.

* verplicht veld
Aanhef *
Akkoordgeving *

U bent succesvol ingeschreven