Ons team

Ontmoet het team van Dock C CruisePartners

Persoonlijke aandacht en service vinden we belangrijk bij DockC Cruisepartners. Daarom doen we er alles aan om niet alleen uw cruise, maar ook de informatievoorziening en voorbereidingen voorafgaand aan uw reis, naar uw wens te laten verlopen. Dat doen we met veel enthousiasme en plezier. Maak kennis met ons team!

Cynthia Cohen – Willemse

 

Cynthia weet menig cruisereiziger met haar enthousiasme en inlevingsvermogen aan zich te binden. Dankzij haar cruise-ervaring kan ze u helpen bij het uitzoeken van de cruise die bij u past. In november 2019 reisde ze af naar Zuid-Amerika om een cruise rond Peru, Chili en Argentinië te begeleiden. Het was een fantastische ervaring waar ze u uiteraard graag meer over vertelt!

Favoriete bestemmingen

Walther van den Ham

 

Al ruim vijftien jaar staat Walther met veel plezier aan het roer bij DockC. Van alle cruises die hij in de loop der jaren heeft gemaakt, is die naar Australië hem het meest bijgebleven. Maar ook die naar Japan en China staat hoog op zijn favorietenlijst. Daar vertelt hij u dan ook graag alles over. In februari 2020 heeft hij een expeditiecruise naar het afgelegen Antarctica begeleid, een reis om nooit te vergeten

Beleef de perfecte vakantie met Dock C CruisePartners

Uw persoonlijke cruisespecialist en adviseur in cruisevakanties

Bel of mail ons voor al uw vragen.

image_pdfimage_print

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u de laatste cruise-aanbiedingen en kortingen niet missen? Laat dan uw emailadres achter en blijf op de hoogte van onze acties! U ontvangt bovendien € 25 korting op uw eerste boeking.

* verplicht veld
Aanhef *
Akkoordgeving *

U bent succesvol ingeschreven