Ons team

Ontmoet het team van Dock C CruisePartners

Persoonlijke aandacht en service vinden we belangrijk bij DockC Cruisepartners. Daarom doen we er alles aan om niet alleen uw cruise, maar ook de informatievoorziening en voorbereidingen voorafgaand aan uw reis, naar uw wens te laten verlopen. Dat doen we met veel enthousiasme en plezier. Maak kennis met ons team!

Cynthia Cohen – Willemse

Cynthia weet menig cruisereiziger met haar enthousiasme en inlevingsvermogen aan zich te binden. Dankzij haar cruise-ervaring kan ze u helpen bij het uitzoeken van de cruise die bij u past. In november reisde ze af naar Zuid-Amerika om een cruise rond Peru, Chili en Argentinië te begeleiden. Het was een fantastische ervaring waar ze u uiteraard graag meer over vertelt!

Marianne Krisman

Als u DockC belt, is de kans groot dat u Marianne aan de lijn krijgt. Sinds mei 2018 is ze werkzaam bij DockC. Met haar uitgebreide cruise- en reiservaring helpt ze u graag bij het samenstellen van uw droomcruise. Ze begeleidde onze cruise naar Alaska met verve. Bent u benieuwd naar deze reis of wilt u inspiratie opdoen voor deze geliefde cruisebestemming? Kijk en geniet mee via haar foto’s.

Favoriete bestemmingen

Favoriete bestemmingen

Walther van den Ham

Al ruim tien jaar staat Walther met veel plezier aan het roer bij DockC. Van alle cruises die hij in de loop der jaren heeft gemaakt, is die naar Australië hem het meest bijgebleven. Maar ook die naar Japan en China staat hoog op zijn favorietenlijst. Daar vertelt hij u dan ook graag alles over. In februari 2020 begeleidt hij de expeditiecruise naar het afgelegen Antarctica

Carlijn Odekerken

Sinds december 2019 neemt Carlijn de marketing en communicatie van DockC voor haar rekening. Door boeiende teksten te schrijven en het mooiste beeld te verzamelen hoopt ze mensen nét zo enthousiast te krijgen over cruisen als dat zij dat is. De lijst van bestemmingen die ze wilt ontdekken is lang.. O.a. Alaska, Canada, Scandinavië, Australië en Japan lijken haar fantastisch. Genoeg dromen dus!

Favoriete bestemmingen:

Beleef de perfecte vakantie met Dock C CruisePartners

Uw persoonlijke cruisespecialist en adviseur in cruisevakanties

Bel of mail ons voor al uw vragen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u de laatste cruise-aanbiedingen en kortingen niet missen? Laat dan uw emailadres achter en blijf op de hoogte van onze acties! U ontvangt bovendien € 25 korting op uw eerste boeking.

* verplicht veld
Aanhef *
Akkoordgeving *

U bent succesvol ingeschreven