DockC team

Ons team

Ontmoet het team van Dock C CruisePartners

Persoonlijke aandacht en service vinden we belangrijk bij DockC Cruisepartners. Daarom doen we er alles aan om niet alleen uw cruise, maar ook de informatievoorziening en voorbereidingen voorafgaand aan uw reis, naar uw wens te laten verlopen. Dat doen we met veel enthousiasme en plezier. Maak kennis met ons team!

Cynthia Cohen – Willemse

 

Cynthia weet menig cruisereiziger met haar enthousiasme en inlevingsvermogen aan zich te binden. Dankzij haar cruise-ervaring kan ze u helpen bij het uitzoeken van de cruise die bij u past. In november 2019 reisde ze af naar Zuid-Amerika om een cruise rond Peru, Chili en Argentinië te begeleiden. Het was een fantastische ervaring waar ze u uiteraard graag meer over vertelt!

Favoriete bestemmingen

Walther van den Ham

 

Al ruim vijftien jaar staat Walther met veel plezier aan het roer bij DockC. Van alle cruises die hij in de loop der jaren heeft gemaakt, is die naar Australië hem het meest bijgebleven. Maar ook die naar Japan en China staat hoog op zijn favorietenlijst. Daar vertelt hij u dan ook graag alles over. In februari 2020 heeft hij een expeditiecruise naar het afgelegen Antarctica begeleid, een reis om nooit te vergeten

Yuriandy Martina

Yuriandy Martina

Yuriandy is dol op cruisevakanties en gelooft sterk in de voordelen ervan. Hij beschouwt een cruise als de ideale vakantieoptie vanwege het unieke vermogen om in slechts een paar dagen verschillende landen of steden te bezoeken. Zijn enthousiasme voor cruises komt voort uit zijn persoonlijke ervaringen, die teruggaan tot zijn tienerjaren toen hij op 13-jarige leeftijd zijn eerste cruise maakte.

Dubai
Puerto maya, Mexico
St maarten
Pauline Veer

Pauline Veer

Maak kennis met Pauline, onze adviseur bij Dock C Cruisepartners. Pauline is leergierig en wil nog veel van de wereld ontdekken. Ondanks dat zij net aan boord is, kan zij u, met haar ervaringen in Groot-Brittannië en Australië, al veel vertellen.

Griekenland
Puerto maya, Mexico
kangaroe, Australie
Martine

Martine Plante

Martine werkt al ruim 30 jaar met veel passie in de reiswereld. Haar favoriete bestemmingen zijn Scandinavië en Italië, maar ook Marokko en Indonesië staan in haar top 10. Geweldig om deze bestemmingen tijdens een cruise aan te doen! Met haar enthousiasme helpt ze u graag met het boeken van uw volgende droomcruise.

Favoriete bestemmingen:

Trondheim, Noorwegen
Scandinavie
Komodo, Indonesie
Indonesie
Italie
Italie

Beleef de perfecte vakantie met Dock C CruisePartners

Uw persoonlijke cruisespecialist en adviseur in cruisevakanties

Bel of mail ons voor al uw vragen.