Flexibel en veilig cruisen

Elke rederij is hard aan het werk om veilig cruisen zo snel mogelijk weer veilig te maken. Met zo veel informatie snappen we dat het wat onoverzichtelijk kan worden. Daarom hebben we voor u onderstaand overzicht gemaakt, waarbij rederijen met nieuwe maatregelen regelmatig worden toegevoegd. Staat uw rederij er nog niet tussen? Neem dan zeker contact met ons op, onze cruisespecialisten vertellen u er graag alles over!

MSC Cruises

Cruise met vertrouwen bij MSC Cruises. De combinatie van een flexibel boekingsprogramma en veel nieuwe protocollen op het gebied van de hygiëne en veiligheid aan boord zorgen ervoor dat u zorgeloos van uw vakantie kunt genieten!

Hurtigruten

Met 127 jaar cruise-ervaring weer Hurtigruten altijd een fantastische vakantie te bezorgen. U kunt de ruige Noorse kust weer veilig ontdekken door de maatregelen die zijn genomen om uw gezondheid te waarborgen. 

Oceania Cruises

Zorgeloos op reis met Oceania’s Travelers Assurance Programme. Hiermee kunt u tot wel 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dit samen met de historisch lage prijzen bij de rederij kunt u onbezorgd uw droomreis boeken.

Regent Seven Seas Cruises

Return with Regent. Door de Regent Reassurance kunt u niet alleen flexibel omboeken of annuleren, maar ook profiteert u van mooie voordelen. En uiteraard in combinatie met het all inclusive karakter die u gewend bent van de rederij.

Norwegian Cruise Line

NCL’s peace of mind bestaat uit twee onderdelen: veiligheid aan boord en flexibel annuleren. Mocht er iets gebeuren kunt u flexibel annuleren en zo niet, kunt u genieten van een veilige en fantastische reis aan boord van NCL. 

Beleef de perfecte vakantie met Dock C CruisePartners

Uw persoonlijke cruisespecialist en adviseur in cruisevakanties

Bel of mail ons voor al uw vragen.

image_pdfimage_print