Vluchten, hotels en transfers

Vliegreis

Om de vliegreis naar en van het vertrekpunt van uw cruise te boeken, is Dock C CruisePartners u graag van dienst. Reist u liever per auto of trein naar de Nederlandse, Duitse of Mediterrane havens, dan kan dit natuurlijk ook.

Voor uw vliegreis hebben wij interessante contractprijzen van vrijwel alle maatschappijen, ook van zogenaamde ‘lowcost’ maatschappijen. De prijzen, die op onze website vermeld staan, zijn cruise-only prijzen. Omdat vliegtarieven dagelijks wisselen afhankelijk van de beschikbaarheid, hebben wij geen vliegtarieven vermeld bij de cruises, maar verstrekken deze graag aan u. Bel of e-mail ons gerust en wij stellen u de mogelijkheden voor! Wij zorgen altijd voor voldoende tijd tussen vliegreis en vertrek- of aankomsttijd van uw cruise. Kiest u ervoor uw vliegreis elders te boeken, dan aanvaardt Dock C CruisePartners vanzelfsprekend geen aansprakelijkheid als er vertragingen ontstaan.

Transfers

Op vele luchthavens kunt u gemakkelijk een taxi nemen naar uw hotel of de haven van vertrek. Soms kan een georganiseerde transfer echter een betere of veiliger optie zijn. In alle gevallen hebben wij betrouwbare agenten, die u na aankomst opwachten en u van de gewenste transfer voorzien. Neem gerust contact met ons op voor vragen en de mogelijkheden.

Hotelovernachting

Overweegt u één of meerdere hotelovernachtingen vóór of na uw cruise, dan verstrekken wij u graag de gewenste informatie en mogelijkheden. Dock C CruisePartners heeft betrouwbare partners op verschillende bestemmingen en weet zo altijd het perfecte hotelverblijf voor u te regelen. Ook de reservering kunt u gerust overlaten aan Dock C CruisePartners.

HanseMerkur

Met een reis- en annuleringsverzekering van HanseMerkur kunt u ontspannen aan uw vakantie beginnen. De reisverzekeringen van HanseMerkur zijn de juiste oplossing voor elke vakantieganger, wat uw bestemming of reisduur ook is. Kies een verzekering die bij u past.. Kies uit het brede assortiment reis- en annuleringsverzekeringen om optimaal verzekerd te zijn voor uw volgende vakantie.

HanseMerkur
Kortlopende annuleringsverzekering

Bescherm uw reisplannen met een kortlopende annuleringsverzekering van HanseMerkur. Of u nu vroegtijdig of last-minute een vakantie boekt, onze eenmalige annuleringsverzekering biedt u gemoedsrust in uiteenlopende situaties. HanseMerkur vergoedt uw financiële schade als uw vakantieplannen in het water vallen door ziekte of een ongeval. Ontdek de voordelen, dekkingsopties en betaalbare premies van onze polis.

Kortlopende Reisverzekering

Een zorgeloze vakantie betekent ook: zeker weten dat u goed verzekerd bent tegen eventuele risico’s. Dan is het wel zo prettig dat er op onvoorziene momenten iemand voor u klaarstaat. Dat is wat de HanseMerkur voor u doet met een reisverzekering op maat. De kortlopende reisverzekering is ideaal voor als u af en toe op vakantie gaat of op zakenreis.

 

Europa of verder weg?

Het is belangrijk dat u de juiste dekking kiest aan de hand van uw vakantiebestemming. Ligt die binnen Europa, dan volstaat de Europadekking. Gaat u verder weg, kies dan voor de werelddekking. Hieronder lichten we de verschillende soorten dekkingen graag verder voor u toe. Heeft u toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Complete basisdekking

Europeesche Verzekeringen biedt altijd een reisverzekering op maat. Dit betekent dus volledig samengesteld naar uw wensen. De basisdekking is heel compleet en omvat onderdelen die u als vakantieganger beslist niet kunt missen.

Uitbreidingen voor nóg meer zekerheid

Naast de basisdekking kunt u kiezen uit tal van uitbreidingen in uw dekking, zoals geneeskundige kosten, rechtsbijstand of (winter)sportdekking. Zo kunt u uw aflopende reisverzekering helemaal aanpassen aan uw wensen en omstandigheden

Aflopende Annuleringsverzekering

Het lijkt zo vanzelfsprekend: bij het boeken van een vakantie hoort ook het afsluiten van een annuleringsverzekering. Toch laten veel mensen het bij last-minute boekingen dit nog wel eens achterwege. Toch is het verstandig om ook dan een annuleringsverzekering af te sluiten. Wij helpen u uiteraard graag bij het vinden van een passende verzekering.

Topdekking: de ultieme zorgeloosheid

Als u echt optimaal verzekerd wilt zijn raden we de Topdekking aan. Hiermee krijgt u de meest complete kortlopende reisverzekering die u zich kunt wensen. Zo heeft u o.a. een hoger verzekerd bedrag voor uw bagage, telecommunicatiekosten, schade in logiesverblijven en de geneeskundige kosten voor uw huisdieren.

Beleef de perfecte vakantie met Dock C CruisePartners

Uw persoonlijke cruisespecialist en adviseur in cruisevakanties

Bel of mail ons voor al uw vragen.

image_pdfimage_print