Over Dock C CruisePartners

 

Advies vanuit onze expertise

Wij weten als geen ander welk cruiseschip het beste bij uw favoriete vakantiebeleving past. Op basis van uw wensen helpen we u dan ook graag bij het maken van een selectie aan schepen die bij u past.
Omdat prijzen en mogelijkheden per dag veranderen, besteden we onze tijd niet aan het samenstellen van een dure brochure. We kiezen ervoor om ons aanbod via onze website te tonen: zo is onze informatie met betrekking tot prijzen en beschikbaarheid ten allen tijde up-to-date.

Informatie en boeken

Wij houden van een persoonlijke benadering en maken heldere afspraken. Vanaf het moment van boeken nemen wij regelmatig contact met u op om u te informeren over bijvoorbeeld de excursies of voor het vastleggen van één van de specialiteitenrestaurants tijdens uw cruise. Wilt u boeken of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op! U bent uiteraard ook van harte welkom op ons kantoor, maar maak dan wel even een afspraak.

Boeken met zekerheid

Dock C CruisePartners is aangesloten bij de brancheorganisaties CLIA, de ANVR, het SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en de Calamiteitenfonds. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van al het cruisenieuws en wordt de kwaliteit van uw vakantie gewaarborgd. Daarnaast bieden de SGR en Calamiteitenfonds u diverse garanties. Zo kunt u altijd met zekerheid boeken bij Dock C CruisePartners! Voor meer informatie verwijzen we u graag naar onze branche-organisaties pagina.

Uw vakantie op maat

Bij Dock C CruisePartners begrijpen we als geen ander dat wensen van reizigers enorm kunnen verschillen. Onze prioriteit is iedere reiziger een onvergetelijke reis te bezorgen en daarom bieden we reizen op maat. Graag kijken we samen met u naar de beste mogelijkheden voor vliegreizen, hotelovernachtingen en transfers op bestemming. We houden rekening met al uw persoonlijke voorkeuren en met onze uitgebreide kennis regelen we graag uw droomcruise!

Ons team

Ons enthousiaste team werkt hard om ervoor te zorgen dat u een volledig onbezorgde cruise kunt ervaren. Dat doen we elke dag weer met veel plezier! Samen hebben wij alle kennis in huis om u te adviseren over de vele bestemmingen en schepen. Maak kennis met ons team!

Zakenreizen en jubilea

Voor meerdere bedrijven en organisaties heeft Dock C CruisePartners incentives, congressen en jubileumreizen aan boord van cruiseschepen verzorgd. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan zeker even contact met ons op!

Beleef de perfecte vakantie met Dock C CruisePartners

Uw persoonlijke cruisespecialist en adviseur in cruisevakanties

Bel of mail ons voor al uw vragen.

image_pdfimage_print