Wie is Dock C?

Dock C CruisePartners is een team cruisespecialisten met ruim 20 jaar ervaring in de cruisebranche, zowel op het gebied van reisadvies als productmanagement.

Zakenreizen en jubilea

Voor meerdere bedrijven en organisaties heeft Dock C incentives, congressen en jubileumreizen aan boord van cruiseschepen verzorgd. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

Advies op maat

Wij weten als geen ander welk cruiseschip het beste bij uw favoriete vakantiebeleving past. Op basis van uw wensen helpen we u dan ook graag bij het maken van een selectie aan schepen die bij u past. 
Omdat prijzen en mogelijkheden per dag veranderen, besteden we onze tijd niet aan het samenstellen van een dure brochure. We kiezen ervoor om ons aanbod via onze website te tonen: zo is onze informatie met betrekking tot prijzen en beschikbaarheid ten allen tijde up-to-date

Ons team

Ons enthousiaste team doet er alles aan om u een onbezorgde cruise te bezorgen. Dat doen we met veel plezier. Maak kennis met ons team!

Informatie en boeken

Wij houden van een persoonlijke benadering en maken heldere afspraken. Vanaf het moment van boeken nemen wij regelmatig contact met u op om u te informeren over bijvoorbeeld de excursies of voor het vastleggen van één van de specialiteitenrestaurants tijdens uw cruise. Wilt u boeken of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website, per e-mail of telefonisch. U kunt ook langskomen op ons kantoor, maar maak dan wel even een afspraak.