fbpx

Wie is Dock C?

Dock C CruisePartners is een team cruisespecialisten met ruim 20 jaar ervaring in de cruisebranche, zowel op het gebied van reisadvies als product management.

Daarnaast heeft Dock C al voor meerdere bedrijven en organisaties incentives, congressen en jubileumsreizen aan boord van cruiseschepen georganiseerd en begeleid.

Wij weten als geen ander welk cruiseschip het beste bij uw favoriete vakantiebeleving past en het is onze werkwijze samen met u een eerste selectie van schepen te maken op basis van de door u aangegeven wensen.

Persoonlijk advies op maat

Wij besteden onze tijd niet aan het samenstellen van een dure brochure, omdat prijzen en mogelijkheden heel snel veranderen. We kiezen er daarom voor ons aanbod via onze website te tonen: elke dag up-to-date, rekeninghoudend met de meest recente prijzen en beschikbaarheid. Wilt u liever een persoonlijk advies, afgestemd op uw wensen en plannen? Bel ons op 033-46 21 200 of stuur een e-mail naar info@dockc.nl. Ook kunt u een afspraak maken op ons kantoor in Amersfoort, wij nemen dan de tijd om u goed te adviseren.

Wij staan voor een persoonlijke benadering en maken heldere afspraken. Vanaf het moment van boeken hebben wij regelmatig contact met u, om u op de hoogte te houden en te informeren over bijvoorbeeld de excursies of voor het vastleggen van één van de specialiteitenrestaurants tijdens uw cruise.

Boeken bij Dock C CruisePartners kan via de website, per e-mail of telefonisch. Persoonlijk advies op ons kantoor uitsluitend op afspraak.