Dagen vól inspiratie

Informatiedagen

 

Cruise informatiedag | 24 mei 2424

Wilt u meer weten over cruisen, meer specifieke informatie over een bepaalde rederij en met die kennis ook meer willen weten wat er allemaal mogelijk is met Grand Voyages en Wereldcruisen?  Kom dan naar onze cruise informaite dag en maak kennis met het team van Dock C CruisePartners.

Tijdens de Inspiratiedag nemen professionals van verschillende rederijen, zoals Regent Seven Seas Cruises, Holland America Line, Silversea Cruises u mee in hun visie over hoe cruisen bij hen eruit ziet. Ook wordt er een presentatie gegeven hoe het is om een Wereldcruise te maken met Fred Olsen Cruise Lines.

Waarom? Omdat wij goede informatie en persoonlijke service in ons DNA zit als het komt op cruisen. Tijdens de verschillende presentaties die we deze dag gepland hebben inspireren we u over deze rederijen en laten we u graag zien wat de mogelijkheden zijn. Van cruises dicht bij huis, tot complete wereldcruises.

 

Cruise informatiedag Amersfoort

De informatiedag van Dock C CruisePartners vindt plaats op vrijdag 24 mei in Amersfoort.  Deze informatie dag bestaat uit twee delen:

  • Ochtendeel: Tijdens de ochtend vinden de presentaties plaats van Silversea Cruises en Holland America Line.
  • Middagdeel: Tijdens de middag vinden de presentaties plaats van Regent Seven Seas Cruises en Wereldcruisen.

 

Het programma:

  • 09:30 – 10:00 Inloop
  • 10:00 – 11:00 Presentatie Silversea Cruises

 

Maurits Kruytzer, Sales Manager van Silversea Cruises zal u meer vertellen over de ultieme luxe cruisevakantie. Aan boord van hun luxe boutique schepen bent u altijd verzekerd van individuele, persoonlijke service met veel buitenruimte en comfortabele suites met privébalkon.
Zoekt u meer avontuur, maar u wilt niet aan comfort inleveren, dan zijn de Silversea Expeditions een ideale mogelijkheid. Met kleinschalige (maximaal 200 passagiers) schepen en met het grootste respect voor de natuur varen zij naar unieke afgelegen bestemmingen als de Galapagos eilanden, Antarctica of het Amazone gebied.

  • 10:00 – 11:00 Presentatie Holland America Line

 

De Holland America Line heeft bij veel cruiseliefhebbers een speciaal plekje. Aan boord van hun cruiseschepen voelt u zich snel thuis, niet in de laatste plaats door de zeer vriendelijke service van de bemanning. De Holland America Line is één van de weinige rederijen die elk jaar verschillende cruises aanbiedt met in- en ontscheping in Nederland met bestemming de Noorse fjorden, IJsland, Engeland en de Oostzee. Maar daarnaast is de Holland America Line bekend om haar legendarische Grand Voyages en wereldcruisen.
Yvonne Netz, Business Development Manager Nederland, zal u informeren over de mogelijkheden met Holland Amerika Line,

  • 11:00 – 14:00 Mogelijkheid tot stellen van vragen en lunch (op eigen gelegenheid)
  • 13:30 – 14:00 Inloop tweede ronde
  • 14:00 – 15:00 Presentatie Fred. Olsen Cruise Lines Wereldcruise

 

Het van oorsprong Noorse familiebedrijf dat opgericht werd in 1848 hecht grote waarde aan gastvrijheid en persoonlijke benadering. Hun schepen zijn niet te groot en niet te klein; van alle gemakken voorzien maar toch intiem. De wereldcruisen van Fred. Olsen Cruise Lines zijn ieder jaar bijzonder populair onder de Nederlanders. Per bus wordt u van Nederland naar Southampton gereden waar de inscheping plaats vindt voor de verschillende wereldcruises en Grand Voyages.
Laat u tijdens deze presentatie informeren door een Nederlander die het afgelopen winter mee geweest is met de wereldcruise aan boord van de Borealis. De uitgelezen mogelijkheid om hem te horen hoe het is om zo lang aan boord te zijn en de wereld rond te varen.

  • 14:00 – 15:00 Presentatie Regent Seven Seas Cruises

 

Marcel von Rotz, Senior Sales Manager van Regent Seven Seas Cruises, zal u informeren wat een cruise met Regent Seven Seas Cruises zo bijzonder maakt. Een Amerikaanse rederij met 6 schepen voor maximaal 750 passagiers.
Zij bieden cruises aan waarbij werkelijk alles is inbegrepen: alle maaltijden, alle drankjes, internet, was- en strijkservice en zelf een groot aantal landexcursies is bij de reissom inbegrepen. Een rederij met persoonlijke all-inclusive service die tot de beste op zee behoort met dinermogelijkheden in prijswinnende specialiteiten restaurant.

  • 15:00 – 16:00 Mogelijkheid tot stellen van vragen en drankje

Wilt u weten of wat deze rederijen zo bijzonder maakt? Of wilt u weten hoe het is om op wereldcruise te gaan? Wees dan welkom en meldt u zich kosteloos aan via onderstaand aanmeldingsformulier

Heeft u vragen? Stuur dan een mail naar info@dockc.nl

We zien uit naar uw komst!

Beleef de perfecte vakantie met Dock C CruisePartners

Uw persoonlijke cruisespecialist en adviseur in cruisevakanties

Bel of mail ons voor al uw vragen.

image_pdfimage_print