fbpx

Informatiedagen

Bent u benieuwd naar onze (begeleide) cruises en de bestemmingen? Wij kunnen u helpen om uw droomcruise uit te stippelen. Kom inspiratie opdoen tijdens één van onze informatiedagen en laat u informeren door onze cruisespecialisten. Dankzij hun kennis en reiservaring kunnen ze u adviseren en samen met u uw ideale cruise samenstellen. 

Bent u niet in de gelegenheid om op de genoemde informatiedagen langs te komen? Ook op andere momenten bent u van harte welkom om langs te komen op ons kantoor in Amersfoort. Maak dan wel even een afspraak, zodat wij de tijd kunnen nemen om u goed te adviseren.

Regent, dinsdag 4 juni

Wilt u inspiratie opdoen voor één van de cruises van Regent Seven Seas? Kom dan op dinsdag 4 juni naar onze informatiedag in Amersfoort. Marcel von Rotz is namens de rederij aanwezig om u alles te vertellen over hun cruises en bijzondere bestemmingen.

Hurtigruten, woensdag 12 juni

Reis het avontuur achterna en vaar met Hurtigruten af naar de Noordkaap en het Noorderlicht. Benieuwd naar deze reis? Speciaal voor deze cruise organiseren we op woensdag 12 juni een informatiedag op ons kantoor in Amersfoort. De toegang is gratis, maar meld u wel even aan. 

Beleef de perfecte vakantie met Dock C CruisePartners

Uw persoonlijke cruisespecialist en adviseur in cruisevakanties

Bel of mail ons voor al uw vragen.