Private Dock C

Elke reis, elke cruise, elke vakantiedag is het waard om een perfecte ervaring te worden. Eén die voor u persoonlijk is samengesteld. Door de kwalitatief hoogwaardige en persoonlijke service van Private Dock C wordt niet alleen de reis zelf, maar ook het voorplezier een aangename ervaring. Daarmee bent u er zeker van, dat u het beste en mooiste uit elke reisdag en reiservaring haalt en krijgt u de prachtigste reisherinneringen.

Private Dock C brengt zijn passie voor het cruisen graag op u over. Wij geven u uitgebreide adviezen, hebben een hoog service niveau en nemen alleen genoegen met de beste kwaliteit. Die kwaliteit die bij u past en die een cruise tot een schitterende reiservaring maakt. Bij Private Dock C is aandacht voor de kleinste reisdetails en reisinformatie. Zo wordt uw cruise gegarandeerd verrijkend en inspirerend!

Speciale voorzieningen voor speciale gasten

Carias – Zorg op zee is een uniek onderdeel binnen Dock C CruisePartners. Carias – Zorg op Zee verzorgt een voorspoedige, comfortabele en betrouwbare cruise voor al haar gasten. Dat betekent dat wij gasten met een mobiliteitsbeperking en/of zorgbehoefte van harte welkom heten aan boord van één van de rederijen die wij vertegenwoordigen. Uiteraard inventariseren wij vooraf welke mogelijkheden er voor u zijn en welke cruise het beste bij u past. Afhankelijk van de zorg, die u tijdens een reis op zee nodig heeft, ontvangt u het aanbod. Dit kan bestaan uit een begeleide groepsreis, waarop zorgbegeleiding mee gaat of een individuele cruise in een aangepaste hut, waarbij geen zorg aan boord geleverd wordt of een dialysecruise. Carias – Zorg op Zee wordt gedreven door een enthousiast team, dat de puntjes op de i zet. Bij ons gaat service en informatieverstrekking verder. Door positieve aanbevelingen van gasten die al eerder met ons op cruise zijn geweest, ontdekken steeds meer reisliefhebbers de meerwaarde van Carias.

image_pdfimage_print