Cruises naar Noord-Amerika

Noord-Amerika

Onder het vaargebied Noord-Amerika vallen verschillende gebieden. Zo valt Hawaii ook hieronder! Bezoek bijvoorbeeld Canada en New England met de bruisende steden Boston en Charlottetown. De prachtige natuur en de Indian summer zullen zeker indruk op u maken! Bent u liever van de zandstranden en tropische klimaten? Kies dan voor een cruise naar Bermuda!  Via de Westkust komt u langs New York en steden zoals Boston en Nova Scotia. Via de Oostkust komt u langs o.a. Los Angeles en Vancouver.

Seattle

Seattle is een oer-Amerikaanse stad die in het noordwestelijke puntje van Amerika ligt. In de stad zelf is de 182 meter hoge Space Needle nauwelijks te missen. Een futuristische monorail verbindt deze toren met het centrum. Daar is Pike Place Market aan de Elliott Bay een aanrader: op deze markt verkopen boeren hun oogst, maar u vindt er ook handwerk, antiek en restaurantjes.

New York

New York, ook wel de ‘Big Apple’ genoemd, bruist 24 uur per dag. Vaar langs Lady Liberty en bezoek de 381 meter hoge Empire State Building. Sta versteld van het uitzicht of wandel door het gigantische Central Park en geniet van de rust.

Boston

Boston ademt een Europese sfeer uit en is dan ook één van de belangrijkste culturele centra van de Verenigde Staten. Als u niets van de bekendste bezienswaardigheden wilt missen, is de Freedom Trail zeker een aanrader. Dit is een wandelpad van vier kilometer langs alle hoogtepunten van de stad. 

De mooiste cruises naar Noord-Amerika

Dock C CruisePartners biedt diverse cruises naar Noord-Amerika. Bekijk hieronder de mooiste cruises van het moment! Kunt u niet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte reis.

image_pdfimage_print