Cruises naar de Pacific en Mexicaanse Riviera

Pacific

Met wereldbestemmingen als Australië en de Westkust van Noord-Amerika is dit een benaming voor een enorm gebied met een enorm aanbod. De meest uiteenlopende continenten zitten aan de Stille Oceaan vast. Het Zuidelijke deel van de Stille oceaan grenst aan Zuid-Amerika. In het Zuidoosten ligt Antarctica en Australië ligt in het zuidwesten. Met grote Wereldsteden en uitgestrekte stranden zijn dit een van de meest populaire toeristische bestemmingen ter wereld. Door met een cruisevakantie mee te gaan combineert u de wereldbestemmingen met kleine steden en dorpen waar u volledig tot rust kunt komen.

Mexicaanse Riviera

De Mexicaanse Riviera is een paradijs op aarde met haar prachtige witte zandstranden en kliffen. Er zijn verschillende aanleghavens waar u als cruiseliefhebber volop kunt genieten. Zo kunt u naar Acapulco, Ensenada waar u naast strande ook Mexicaanse wijnen kunt proeven én walvissen kunt spotten. Cabo San Lucas, Puerto Vallart  en Bahias de Huatulco zijn ook populaire bestemmingne waar u kunt rond struinen in de kleine straatjes met markten en winkeltjes. De wateren zijn perfect helder voor de duik en snorkel liefhebbers!

De mooiste cruises naar de Pacific en de Mexicaanse Riviera

Dock C CruisePartners biedt diverse cruises naar de Pacific en de Mexicaanse Riviera. Bekijk hieronder de mooiste cruises van het moment! Kunt u niet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte reis.

image_pdfimage_print