Cruises rondom Afrika en de Indische Oceaan

Ontdek de mooiste bestemmingen van Afrika, inclusief de indrukwekkende eilanden Seychellen, Mauritius, Madagascar en de Malediven. In de meeste vaarroutes komt u langs de kust van Zuid-Afrika met Kaapstad en Durban. U kunt er ook voor kiezen om een cruise vanuit Europa te maken naar de Malediven of via de Westkust naar Gambia.

In de Indische Oceaan liggen vele prachtige eilanden waar u eens geweest moet zijn! De bestemmingen Port Louis, Reunion en Mahé zijn betoverend!  Op Robbeneiland voor de kust van Kaapstad vindt u de gevangenis waar Nelson Mandela 27 jaar gevangen zat. 

Zuid-Afrika

Wist u dat Zuid-Afrika uitgeroepen is tot 2de beste reisbestemming van 2017? U kunt meerdere havens van Zuid-Afrika per cruise bezoeken! De hoofdstad van Zuid-Afrika is Kaapstad. Deze geweldige stad heeft een prachtige  bevolking die erg hun best doen om de culinaire en culturele dimensies toe te voegen aan de stad. In de stad vindt u historische wijken, wijnhuizen, markten en fantastische restaurants. Wanneer u Kaapstad bezoekt, mag u niet de bekende Tafelberg missen. Een prachtige berg met panoramisch uitzicht over de stad. Ook Kaap de Goede Hoop is een mooie klif met indrukwekkend uitzicht over de oceaan.

Johannesburg is de economische hoofdstad van Zuid-Afrika, hier zijn grote bedrijven gevestigd en is er een multiculturele bevolking ontstaan. Bezoek ook eens een wild reservaat tijdens uw cruise, waar u tijdens een safari diverse diersoorten kunt spotten!

Delen

Deel dit met je vrienden