8-Daagse cruise met Rocky Mountaineer arrangement

Reisperiode: 21 juni t/m 3 juli 2019

Ontdek Alaska met ultieme luxe tijdens deze 5-daagse arrangement met de Rocky Mountaineer en 7-daagse cruise met Regent Seven Seas. In deze luxe treinwagons kunt u genieten van fantastische panorama’s terwijl u volledig in de watten wordt gelegd door uw hosts. Tijdens deze reis zult u de ultieme Alaska ervaring krijgen, zo begint uw reis met de Rocky Mountaineer, één van de meest spectaculaire treinreizen ter wereld.

Wanneer dit landarrangement tot zijn eind komt zult u aan boord gaan van de Regent Seven Seas Mariner. Dit is een van meest luxe cruiseschepen ter wereld. Aan boord van dit schip zult u door de Inside Passage varen en de mooiste bestemmingen van Alaska bezoeken.

Reisschema

Datum   Haven   Aankomst   Vertrek
21 juni Vliegreis Amsterdam-Calgary. U wordt per transfer naar het Rimrock Hotel in Banff gebracht voor 2 overnachtingen.  –
22 juni Geniet van de prachtige omgeving van Banff tijdens de spectaculaire North Shore hoogtepunten incl. de Hoodoos Rock formation, Surprise Corner en Sulphur Mountain. De rest van de middag heeft u ter vrije besteding.
23 juni Vandaag gaat u aan boord van de Rocky Mountaineer. Geniet van de indrukwekkende panorama’s in de Canadese Rockies. U verblijft in het Kamloops Goldleaf* hotel.
24 juni De Rocky Mountaineer neemt u vandaag mee naar Fraser Valley en met eindbestemming Vancouver waar u 2 hotelovernachtingen heeft in het Fairmont hotel.
25 juni U heeft vandaag een privétour in Vancouver en wordt meegenomen naar diverse hoogtepunten van de stad. Grouse Mountain en de Capilano Suspension Bridge worden bezocht. De rest van de middag heeft u ter vrije besteding.
26 juni Transfer naar de cruiseterminal voor inscheping aan boord van de Seven Seas Mariner. 14:00 18:00
27 juni Varen door de Inside Passage
28 juni Ketchikan, Alaska 07:00 16:00
29 juni Juneau, Alaska 10:00 23:00
30 juni Skagway, Alaska 07:00 23:00
1 juli Sitka, Alaska 08:00 17:00
2 juli Varen door de Hubbard Glacier
2 juli Anchorage (Seward), Alaska, ontscheping. Transfer naar de luchthaven
voor terugreis naar Amsterdam.
06:00
3 juli Aankomst in Amsterdam

Seven Seas Mariner

De Seven Seas Mariner heeft uitsluitend suites met privébalkons. Dit intieme schip beschikt over vier specialiteiten restaurants waaruit u kunt kiezen om in een open dinerzitting  te gaan dineren. Het schip is ruim van opzet en met een personeels / gastverhouding van 1:1,6  zult u de absolute hoogste niveau van persoonlijke service ervaren.

Rocky Mountaineer

Een treinreis met de Rocky Mountaineer is een onvergetelijke ervaring, een ‘once in a lifetime’ belevenis! De trein doorkruist de Canadese Rockies en komt op plaatsen waar geen ander vervoermiddel komt. U reist door berglandschap met besneeuwde toppen, bossen, diepe canyons en brede valleien. U wordt steeds verrast door indrukwekkende panorama’s!

Tijdens een reis door de Rocky Mountains geniet u overdag van het spectaculaire uitzicht. ’s Nachts overnacht u in uitstekende hotels. Op deze manier hoeft u niets van de prachtige natuur te missen. Er zijn verschillende routes, die u zowel oostwaarts als westwaarts kunt boeken. Elke route heeft zijn hoogtepunten en bijzonderheden. Wat te denken van het stroomgebied van de Fraser- en Thompson-rivier, de Fraser Canyons, Kamloops Lake, Rainbow Canyon, Hell’s Gate en de Black Canyon Tunnel. Uw treinreis begint met een verblijf in Vancouver of Calgary. Een verblijf in Banff, Lake Louise of Jasper voor of na uw Rocky Mountaineer-beleving is voor natuurliefhebbers een must!

Reissom

Huttype Reissom bij 2-persoonsbezetting
Mariner Suite € 13.109 p.p.
Seven Seas Suite € 11.029 p.p.
Horizon View Suite € 9.699 p.p.
A (Penthouse Suite) € 9.449 p.p.
B (Penthouse Suite) € 9.279 p.p.
C (Penthouse Suite) € 8.999 p.p.
D (Concierge Suite) € 7.949 p.p.
E  (Concierge Suite) € 7.669 p.p.
F  (Deluxe Suite) € 7.589 p.p.
G  (Deluxe Suite) € 7.339 p.p.

Inbegrepen

 • Vliegreis Amsterdam – Calgary en Anchorage-Amsterdam met KLM
 • Transfers
 • 2 Hotelovernachtingen met ontbijt in het Rimrock Hotel
 • Excursie in Banff en Yoho National Park
 • 1 Hotelovernachting in het Kamloops Goldleaf Class Hotel
 • 2-Daags Rocky Mountaineer treinreisbeleving
 • 2 Hotelovernachtingen in het Fairmont Hotel in Vancouver
 • Excursie door Vancouver
 • 8-Daagse cruise inclusief alle maaltijden
 • Ongelimiteerde excursies tijdens uw cruise

Niet inbegrepen

 • Fooien
 • Uitgaven van persoonlijke aard
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Esta aanvraag voor de V.S. (US$14,–p.p.) ETA aanvraag Canada $7 dollar per persoon.

Uw persoonlijke cruisespecialist Private Dock C

Vast contactpersoon | Geen callcenter | Kwaliteit en Expertise |

Bel of mail ons voor al uw vragen.

Delen

Deel dit met je vrienden