Neem contact met ons op

We adviseren u graag!
Het vinden van de perfecte cruise kan nog best een uitdaging zijn. De cruisespecialisten van Private Dock C weten alles over de rederijen, luxe schepen en unieke bestemmingen. Zij helpen u graag met het uitstippelen van uw droomreis. Neem gerust contact met ons op!

Adres
Private Dock C
Arnhemseweg 10
3817 CH Amersfoort

Reisbureau
Liever persoonlijk contact? We heten u ook van harte welkom bij ons op kantoor! Maak dan wel even een afspraak, zodat wij de tijd kunnen nemen om u goed te adviseren.

Contactgegevens
☎ 033-46 33 554
informatie@privatedockc.nl
KVK: 32135492

Openingstijden
Telefonisch en per mail bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 – 17.00 uur
Zaterdag: tijdelijk gesloten

Heeft u een vraag?
Heeft u een vraag, opmerking of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan onderstaand contactformulier in. De cruisespecialisten van Private Dock C zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!

|

Contactformulier

  Routebeschrijving

  Met de auto
  Vanaf de A28 neemt u afslag 8, Amersfoort. Aan het einde van de afslag slaat u linksaf, dit is de Hogeweg, die overgaat in de Stadsring. Na 2,5 km (vanaf de A28) rijdt u linksaf de parkeergarage Soeverein in, meest rechtse ingang. U parkeert en verlaat de parkeergarage bij de Plusmarkt, loopt linksaf en ziet dan de entree van Arnhemseweg 10 aan uw linkerhand. Ons kantoor is rolstoeltoegankelijk.

  Met de trein
  Vanaf het NS station Amersfoort Centraal verlaat u het station aan de voorzijde (Stationsplein). Loop linksaf de Stationstraat in en sla na ca. 500 meter rechtsaf de Vlasakkerweg in. Het kruispunt met de Utrechtseweg steekt u over. Loop door tot u bij een rotonde komt. Hier gaat u links af, dit is de Arnhemseweg. Ons kantoor bevindt zich aan de rechterzijde op nummer 10. De totale loopafstand is ruim 15 minuten.

  Delen

  Deel dit met je vrienden