Vliegreis, hotel en verzekeringen

Vliegreis

Om de vliegreis naar en van het vertrekpunt van uw cruise te boeken, is Dock C u graag van dienst. Reist u liever per auto of trein naar de Nederlandse, Duitse of Mediterrane havens, dan kan dit natuurlijk ook.

Voor uw vliegreis hebben wij interessante contractprijzen van vrijwel alle maatschappijen, ook van zogenaamde ‘lowcost’ maatschappijen. De prijzen, die op onze website vermeld staan, zijn cruise-only prijzen.
Omdat vliegtarieven dagelijks wisselen afhankelijk van de beschikbaarheid, hebben wij geen vliegtarieven vermeld bij de cruises, maar verstrekken deze graag aan u, op basis van de actuele informatie. Bel of email ons gerust en wij stellen u de mogelijkheden voor! Wij zorgen altijd voor voldoende tijd tussen vliegreis en vertrek- of aankomsttijd van uw cruise. Kiest u ervoor uw vliegreis elders te boeken, dan aanvaardt Dock C CruisePartners vanzelfsprekend geen aansprakelijkheid als er vertragingen ontstaan.

Transfers

Op vele luchthavens kunt u gemakkelijk een taxi nemen naar uw hotel of de haven van vertrek. Soms kan een georganiseerde transfer echter een betere of veiliger optie zijn. In alle gevallen hebben wij betrouwbare agenten, die u na aankomst opwachten en u van de gewenste transfer voorzien. Vraag gerust naar de transfermogelijkheden.

Hotelovernachting

Overweegt u één of meerdere hotelovernachtingen vóór of na uw cruise, dan verstrekken wij u graag de gewenste informatie en mogelijkheden, ligging en prijzen, zodat uw hotelverblijf een passende aansluiting is op uw cruise. Dock C CruisePartners heeft betrouwbare partners op verschillende bestemmingen. Ook uw hotelreservering kunt u dus gerust overlaten aan Dock C CruisePartners.

Ook voor uw aanvullende vliegreis, transfer en hotelverblijf bent u bij Dock C CruisePartners aan het goede adres!

DockC CruisePartners en Europeesche Verzekeringen

U verheugt zich op uw reis en wilt er optimaal van gaan genieten. Als u een reis boekt, gaat u er natuurlijk niet van uit, dat er voor of tijdens de reis iets voorvalt, waardoor dit plezier teniet wordt gedaan. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, biedt een reis- of annuleringsverzekering u (financiële) hulp. Dock C CruisePartners werkt op dit gebied samen met de Europeesche Verzekeringen. Een betrouwbare partner, specialist in reisverzekeringen met een lange ervaring!

Over de Europeesche Verzekeringen

Europeesche Verzekeringen is specialist in reis- en recreatieverzekeringen en heeft een lange ervaring in het bieden van maatwerk aan onze verzekerden. Wij helpen u als het nodig is. Met raad en daad.

Aflopende Reisverzekering

Onbekommerd vakantie vieren. Een zorgeloze vakantie betekent ook: zeker weten dat je goed verzekerd bent tegen eventuele risico’s. Dan is het wel zo prettig dat er op onvoorziene momenten iemand voor je klaarstaat. Dat is wat de Europeesche voor u doet met een reisverzekering op maat. De Aflopende Reisverzekering is ideaal voor als u af en toe op vakantie gaat of op zakenreis.

Europa of verder weg?

Kies de juiste dekking aan de hand van uw vakantiebestemming. Ligt die binnen Europa, dan volstaat de Europadekking. Gaat u verder weg, kies dan voor de werelddekking.

Complete basisdekking

De Europeesche biedt altijd een reisverzekering op maat, volledig samengesteld naar uw wensen. De basisdekking is heel compleet en omvat onderdelen die u als vakantieganger beslist niet kunt missen.

Uitbreidingen voor nóg meer zekerheid

Naast de basisdekking kunt u kiezen uit tal van uitbreidingen in uw dekking, zoals geneeskundige kosten, rechtsbijstand of (winter)sportdekking. Zo kunt u uw aflopende reisverzekering helemaal aanpassen aan uw wensen en omstandigheden

Aflopende Annuleringsverzekering

Het lijkt zo vanzelfsprekend: bij het boeken van een vakantie hoort ook het afsluiten van een annuleringsverzekering. Toch laten veel mensen het bij last-minute boekingen dit nog wel eens achterwege. Toch is het verstandig om ook dan een annuleringsverzekering af te sluiten.

Topdekking: de ultieme zorgeloosheid

Wilt u echt optimaal verzekerd zijn, kies dan voor de Topdekking. Hiermee krijgt u de meest complete kortlopende reisverzekering die u zich kunt wensen. Zo heeft u onder andere een hoger verzekerd bedrag voor:
-Uw bagage
-Telecommunicatiekosten
-Schade logiesverblijven
Tevens verzekert u de geneeskundige kosten voor uw huisdieren mee.

Kies hoe ver u wilt gaan

U kiest zelf uw vakantiebestemming. Kies ook hoe uw Aflopende Annuleringsverzekering is samengesteld.

Uw persoonlijke cruisespecialist Private Dock C

Vast contactpersoon | Geen callcenter | Kwaliteit en Expertise | Cruisevoorstel op maat |

Bel of mail ons voor al uw vragen.

    Delen

    Deel dit met je vrienden