Wie zijn wij?

Onze missie: het geven van een persoonlijk cruise-advies en het tot in de puntjes verzorgen van uw cruise-vakantie. Hoogstaande service met een onvergetelijk niveau van kwaliteit. Uw cruise moet immers een overgetelijke ervaring worden, waarvan de herinneringen u voor altijd zullen blijven vergezellen.

Geen call-center, maar persoonlijk contact met uw cruisespecialist, die begrijpt wat u wilt. Bij Private Dock C treft u veel cruise-ervaring en cruisebestemmingen als Alaska, Antarctica, Zuid-Amerika en Azië zijn door ons zelf bezocht.

Private Dock C staat garant voor service in de ruimste zin van het woord.
Uw eigen cruisepartner met een schat aan ervaring en kennis

Private Dock C wordt gedreven door een enthousiast team, dat de puntjes op de i zet. Via mond-tot-mond reclame en positieve aanbevelingen van gasten die al eerder met ons op cruise zijn geweest, ontdekken steeds meer reisliefhebbers, die hun cruise ook tot in detail voorbereid wensen te zien, de meerwaarde van Private Dock C.

Veel cruisebestemmingen zijn door één van de teamleden van Private Dock C bezocht. Bovendien werkt Private Dock C samen met de beste lokale agenten, waarmee we inmiddels vele prachtige excursies hebben uitgevoerd. Niets is teveel en niets is te gek, elke excursie kan op maat geregeld worden. Een huwelijksaanzoek op een gletsjer in Noorwegen, het favoriete merk champagne tijdens uw gereserveerde lunch in één van de beste restaurants van Villefranche en een rondrit op Vintage Vespa scooters in Rome zijn een aantal voorbeelden van onze programma’s op maat, die wij reeds voor andere gasten samenstelden.  Bent u kunst- of wijnliefhebber of heeft u een andere bijzondere interesse, die u graag in uw excursies verweven wilt zien? Leg ons uw wensen voor en wij zullen trachten dit op een creatieve wijze in uw dagprogramma te verwerken.

Als cliënt van Private Dock C kunt u gebruik maken van de beste expertise op het gebied van rederijen, routes en mogelijkheden. Deze expertise  vertaalt zich in de kwaliteit van uw reis, zo haalt u immers het beste uit elke bestemming.

Onze visie

Cruisen staat synoniem voor ontspanning, persoonlijke aandacht en luxe. Dat wilt u toch niet alleen ervaren tijdens de reis, maar ook als u boekt. Bij Private Dock C denken wij daar net zo over. Ik, Walther van den Ham, ben al meer dan 20 jaar actief in de cruisebranche. Ik en mijn collega’s luisteren aandachtig naar uw wensen en doen u hier een passend cruisevoorstel voor.

Juist met deze persoonlijke aandacht voor uw reiswensen, kennis over de vaargebieden en mogelijkheden bij de verschillende rederijen onderscheiden wij ons. En we gaan ook graag een stapje verder door te kijken naar interessante alternatieven of zaken waar u misschien niet aan gedacht heeft. Dit is ons dagelijks werk en onze expertise… maar bovenal onze passie! En die delen we graag met u.

Private Dock C staat garant voor service in de ruimste zin van het woord. Service die al begint als u thuis nadenkt over een cruise en niet pas als u aan boord stapt!

Delen

Deel dit met je vrienden