Trans-Atlantische cruisebestemmingen

Trans-Atlantische cruises: hoe de droom van een cruise tot stand kwam!

Naar nieuwe bestemmingen, naar nieuwe kusten en voorbij de horizon gaan? Dan hebben we het natuurlijk over een avontuur over de oceaan. En dit kan op vele manieren, u kunt bijvoorbeeld: Naar de Verenigde Staten, die bekent staat als de meest klassieke en beroemde trans-Atlantische cruise, met de perfecte mix van een adembenemend landschap en bruisende metropolen als New York of Miami.

Beste reistijd

Trans-Atlantische reizen vinden bijna het hele jaar plaats. Pricewise zijn echter de reizen in de periode oktober tot maart. De meeste trans-Atlantische cruises worden hier aangeboden, aangezien veel schepen herpositionering uitvoeren.  Dit betekent dat het gebied wordt gewijzigd, bijvoorbeeld als gevolg van het begin van de winter / zomer, bijvoorbeeld in het najaar van de Middellandse Zee naar het Caribisch gebied.

Trans-Azië: Deze reizen worden gemaakt tussen januari en april en tussen augustus en januari.
Trans-Amerika: De beste tijd om Trans-Amerika te bezoeken is van november tot februari.

Havens en steden

Trans-Atlantisch: De meest bekende vertrekhavens voor trans-Atlantische reizen zijn Hamburg, Southampton, Rome, Barcelona en Venetië. Vaak stopt de cruise nog voordat het over de oceaan vaart, zoals bij de Azoren of de Canarische eilanden. De meeste trans-Atlantische reizen eindigen in Miami, Fort Lauderdale, New York, Rio de Janeiro of Buenos Aires.

Trans-Azië: Typische steden in Trans-Azië zijn Sydney, Perth, Melbourne, Auckland, Bangkok, Singapore, Hong Kong, Beijing, Tokio, Dubai, Abu Dhabi en Kaapstad.
Trans Amerika: Typische steden in Trans-Amerika zijn Vancouver, Seattle, Los Angeles, San Diego, Cabo San Lucas, Puntarenas, Guayaquil, Callao en Valparaiso.

De mooiste cruises Trans-Atlantische cruises

Dock C CruisePartners biedt diverse Trans-Atlantische cruises. Bekijk hieronder de mooiste cruises van het moment! Kunt u niet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte reis.

image_pdfimage_print