Werken bij Dock C CruisePartners

Onze vacatures

Cruise-adviseur / Commercieel medewerker

Wie zijn wij?

DockC CruisePartners bestaat in 2023 15 jaar en is een touroperator gespecialiseerd in cruise reizen. Ons bedrijf bestaat uit een kleinschalig team met korte lijnen. We zijn een open organisatie met direct overleg tussen collega’s en rederijen. We willen ons team uitbreiden en zijn daarom op zoek naar een cruise-adviseur voor 32 – 39 uur per week.

Wij kunnen ons team weer uitbreiden.

Vind jij het leuk om in een klein gespecialiseerd bedrijf te werken? Een actieve bijdrage te leveren aan verschillende aspecten van de bedrijfsvoering? Denk hierbij onder andere aan verkoopkansen, efficiency in werkwijze en marketingstrategie.
Met ambitie, kennis en enthousiasme zet je individuele klantwensen om in een passende cruisevakantie! Dit doe je door goed op de hoogte te zijn van alle cruise mogelijkheden en te luisteren naar de klant. Door het verlenen van een optimale dienstverlening bind je klanten aan jou als reisagent. Klantgerichtheid, professionaliteit, commercieel gevoel en vakkennis staan voorop. Ook administratieve taken en after-sales zijn belangrijk, want elk klantcontact is immers een kans om loyaliteit te creëren.

Wie ben jij?

 • Je hebt een mbo- of hbo-opleiding in een toeristische richting en bijbehorend werk- en denkniveau
 • Je houdt ervan om incidenteel op een beurs te staan
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels
 • Je hebt een positieve insteek en een hoge klantbetrokkenheid
 • Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden
 • Je hebt affiniteit met de cruise branche
 • Je bent een enthousiaste en positieve collega die initiatieven durft te nemen
 • Je herkent en benut verkoopkansen en weet klanten aan je te binden
 • Je bent creatief en kan “out of the box” denken

Wij bieden

 • Een salaris en vergoedingen conform CAO Reiswerk
 • Een variërende en uitdagende functie
 • Een hecht en leuk team, waarbij je mee kan denken in de bedrijfsvoering
 • Een flexibele baan waarbij je voornamelijk op kantoor in Amersfoort zal werken, maar wanneer het nodig is natuurlijk ook eens kan thuiswerken

Solliciteren?

Kan jij jezelf in deze vacature vinden en word jij enthousiast van deze leuke baan? Dan ontvangen we graag een persoonlijke brief met motivatie en voorzien van CV.

Dock C CruisePartners
info@dockc.nl
T.a.v. Walther van den Ham
Arnhemseweg 10
3817 CH Amersfoort
033-4621200

Open sollicitatie

Bij Dock C CruisePartners kunnen reizigers hun cruise helemaal naar wens samenstellen. Wij weten als geen ander welk cruiseschip het beste bij hun favoriete vakantiebeleving past. Zo nu en dan zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Open sollicitaties zijn ook altijd welkom. Beschik jij over de juiste bagage om klanten te adviseren over hun droomcruise? Of heb jij iets in huis waardoor ons bedrijf zal verbeteren? Stuur ons dan een open sollicitatie via info@dockc.nl t.a.v. Walther van den Ham. 

image_pdfimage_print

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u de laatste cruise-aanbiedingen en kortingen niet missen? Laat dan uw emailadres achter en blijf op de hoogte van onze acties! U ontvangt bovendien € 25 korting op uw eerste boeking.

* verplicht veld
Aanhef *
Akkoordgeving *

U bent succesvol ingeschreven