Wereldcruises

Ontdek de wereld in één reis!

De wereld rond in één cruise, aan boord van één schip en slechts een keer uw koffer uitpakken! U ontdekt de wereld in een aantal dagen met natuurlijk meerdere dagen op een bestemming waardoor u geen hoogtepunten zult missen. Cruise comfortabel aan boord van de meest prachtige schepen met alle voorzieningen waar u zich geen dag op zult vervelen. U bevaart alle oceanen, verschillende rivieren en maakt kennis met diverse landschappen zoals bergen, woestijnen, eilanden etc. In een korte tijd leert u verschillende culturen kennen, proeft u gerechten uit diverse keukens en geniet u van het mooiste wat deze wereld u te bieden heeft!

Uw droomreis

Een wereldcruise moet uiteraard een reis worden om nóóit meer te vergeten. Er zijn enkele aspecten waar u daarom rekening mee moet houden. Kijk allereerst welke bestemmingen niet mogen ontbreken aan uw cruise en selecteer hierop uw reis. Bent u liefhebber van zeedagen of heeft u deze het liefste zo min mogelijk?

Waar reist u heen?

De bestemmingen die u tijdens een wereldcruise aandoet zijn niet in het kort te omschrijven, want alle continenten plus zelfs Antarctica kunnen voorkomen in het reisschema. In elk continent worden de mooiste bestemmingen aangedaan, zodat u de wereldse diversiteit kunt ontdekken. Gezien de afstanden zijn er uiteraard ook meerdere zeedagen. Op deze dagen kunt u heerlijk gebruik maken van alle faciliteiten aan boord en andere reizigers leren kennen.

Populariteit

Er is logischerwijs minder aanbod in wereldcruises dan in reguliere cruises. We kunnen iedereen daarom aanraden op tijd te gaan zoeken naar uw perfecte cruise. Het is uiteraard belangrijk dat we samen met u het perfecte schip en de juiste hut vinden, dit wordt namelijk wel uw ‘huisje’ voor de komende maanden. 

De mooiste wereldcruises

Wij bieden diverse wereldcruises. Bekijk hieronder de mooiste cruises van het moment! Kunt u niet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte reis.

image_pdfimage_print