Cruises naar West-Europa

West-Europa

Een cruise in West-Europa is meestal een cruise met veelzijdige bestemmingen. Zo komt u in landen als België, Frankrijk, Engeland, Portugal en Spanje. U maakt kennis met de diverse keukens. Zo kunt u in België de bonbons proeven, in Frankrijk genieten van de beste wijnen en in Spanje heerlijke tapas proeven! Enkele havens tijdens een cruise in West-Europa zijn: Dover, Le Havre, Zeebrugge, Porto, Lissabon, Cadiz, Malaga en Barcelona.

Marseille

Marseille is na Parijs de grootste stad van Frankrijk. Mooie witte kalkrotsen omringen de wijde baai. Vooral de basiliek Notre Dame de la Garde, die op een hoge heuvel is gebouwd, valt direct op door het vergulde beeld van de Heilige Maagd. Aan de rechterkant van de Oude Haven vindt u verscholen achter naoorlogse nieuwbouw de oude stad Le Panier. Een rustige aantrekkelijke buurt die achter de nieuwbouw nog steeds een avontuurlijke wandeling door schilderachtige kronkelende trapstraatjes belooft.

Rome

In Rome heeft u de keuze uit talloze historische bezienswaardigheden, zoals de Spaanse Trappen, de Trevifontein, het Vaticaan of de schilderingen van Michelangelo in de Sixtijnse Kapel. Vanuit de havenstad Livorno, aan de Italiaanse westkust, kunt u naar de beroemde toren van Pisa of naar sfeervol Florence. Mis daar vooral het kunstmuseum Palazzo degli Uffizi niet, met schilderijen van onder andere Da Vinci, Caravaggio en Botticelli.

Côte d’Azur

Het vakantiegebied Côte d’ Azur is een van de mogelijke locaties voor uw cruise. Het mondaine Monte Carlo, dat prachtig tegen de flanken van de omringende heuvels is gebouwd, is onlosmakelijk verbonden met jetset en luxe. Wie een mooi plekje aan de boulevard zoekt, kan eindeloos uitkijken over luxueuze jachten.

De mooiste cruises naar West-Europa

Dock C CruisePartners biedt diverse cruises naar West-Europa. Bekijk hieronder de mooiste cruises van het moment! Kunt u niet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte reis.

image_pdfimage_print