Wereldcruisen

“Dé Nederlandse expert in wereldcruises “

Wereldcruisen.nl is een van de grootste, zelfstandige cruisespecialisten in Europa. Walther en Cynthia adviseren u graag bij een wereldcruise, segment van een wereldcruise of een cruise. We organiseren cruisevakanties alsof het onze eigen vakantie betreft: zorgvuldig en met een zo comfortabel mogelijk reisschema. Het Wereldcruisen.nl cruiseteam heeft ruime ervaring in het plannen van een grote cruise, wat voor u tot unieke ervaringen op de wereld zal leiden. Een wereldcruise is een belevenis, die u eigenlijk minstens eenmaal in uw leven zou moeten meemaken. Benieuwd naar ons aanbod aan cruises? Neem een kijkje in ons cruise-overzicht.

Borealis | 102 dagen | vertrek 6 januari 2024

Bolette | 107 dagen | vertrek 5 januari 2025

Ruim aanbod

Wij bieden een grote verscheidenheid aan wereldcruises aan. Ons aanbod blijft altijd up-to-date.

w

Wij staan voor u klaar

We helpen u graag om van uw cruise een droomvakantie te maken.

Tevreden klanten

Wereldcruisen is een fantastische manier om op een ontspannende manier veel van de wereld te zien. Daar zijn al onze klanten het over eens.

Beleef de perfecte vakantie met Dock C Cruisepartners

Uw specialist en adviseur in cruisevakanties

Hebt u vragen over een cruise? Stuur ons dan een mailtje, bel ons of vul onderstaand contactformulier in. U bent ook harte welkom om langs te komen op ons kantoor in Amersfoort. Maak hiervoor dan wel een afspraak, zodat we alle tijd voor u kunnen nemen.

  Veiligheidscheck
  Typ onderstaande code over.

  captcha

  image_pdfimage_print

  Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  Wilt u de laatste cruise-aanbiedingen en kortingen niet missen? Laat dan uw emailadres achter en blijf op de hoogte van onze acties! U ontvangt bovendien € 25 korting op uw eerste boeking.

  * verplicht veld
  Aanhef *
  Akkoordgeving *

  U bent succesvol ingeschreven