Cruises naar de Middellandse Zee

Populairste cruisegebied

Tijdens een cruise naar de Middellandse zee maakt u kennis met verschillende culturen, culinaire hoogstandjes, prachtige architectuur en een adembenemende natuur! Zo maakt u kennis met witte stranden, heldere wateren, wuifende palmbomende en misschien ziet u ook nog eens dolfijnen zwemmen! Een Middellandse zee cruise is zeer gevarieerd zo bent u vandaag in een pittoreske havenplaatsje en staat u morgen bij het Colosseum in Rome! De verborgen parels van de Mediterrane kust wacht op u om ontdekt te worden.

Spanje

Barcelona is een van de toplocaties voor uw Middellandse Zee cruise. De wervelende wereldstad ademt passie en kunst uit. Dat voelt u meteen als u door de smalle straatjes van de oude wijk Barrio Gótico slentert en de Spaanse sfeer proeft op de overdekte markt La Boqueria aan Las Ramblas. Dit is de stad van kunstenaar Gaudí, die onder andere Casa Milà, het Park Güell en de basiliek Sagrada Familia schiep.

Griekenland

Een populaire bestemming in de Oost-Middellandse Zee: Griekenland. Een land wat onder anderen bekend staat voor haar mythologieën, iets wat erg belangrijk is voor de inwoners. Hiermee wisten ze onverklaarbare gebeurtenissen toch verklaarbaar te maken, zoals het ontstaan van de aarde. Naast de mythologieën is Griekenland natuurlijk ook perfect voor wat cultuursnuiven of heerlijk bruin worden op de stranden van één van de eilanden.  

Beste reistijd

De beste reistijd voor een cruise in de Middellandse Zee is van mei tot oktober. Wanneer de zomer nog moet komen in Nederland is het in Zuid-Europa al prachtig cruise-weer! Heeft u liever minder warme temperaturen? Dan kunt u ook cruisen in het laagseizoen wanneer er geen druktes zijn in de aanleghavens en bezienswaardigheden.

De mooiste cruises naar de Middellandse Zee

Dock C CruisePartners biedt diverse cruises naar de Middellandse Zee. Bekijk hieronder de mooiste cruises van het moment! Kunt u niet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte reis.

image_pdfimage_print