Cruises naar het Midden-Oost en Emiraten

Droomcruise uit 1001 nachten!

Een cruise naar het Midden oosten is een droom uit 1001 nachten! U ontdekt metropolen en magische landen van het Midden Oosten. De Emiraten zijn landen met warme zand van de woestijn, landschappen tussen een prachtige zee en Oosterse invloeden. Niet lang geleden lag hier alleen nog maar zand, nu een aantal jaar later zijn dit de meest luxueuze bestemmingen van de wereld met de beste hotels en hoogste gebouwen ter wereld. U maakt kennis met het moderne en het traditionele Midden Oosten en de oogverblindende cultuur.

Havens en steden

De bekendste havens tijdens uw cruise naar de Emiraten zijn Dubai, Muscat, Sir Bani yas, Khorr Fakkan, Bahrein, Doha en Khasab. Een perfecte combinatie van traditionele bestemmingen en moderne bestemmingen in één cruise!

Beste reistijd

De beste reistijd is van oktober tot maart. Vanaf maart/april is het weer minder aangenaam en kunnen de temperaturen hoog oplopen tot wel 50 graden.

De mooiste cruises naar het Midden-Oosten

Dock C CruisePartners biedt diverse cruises naar het Midden-Oosten. Bekijk hieronder de mooiste cruises van het moment! Kunt u niet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte reis.

image_pdfimage_print