Cruises naar Groot Brittannië en Ierland

Groot Brittannië en Ierland

Tijdens uw cruise naar Groot Brittannië en Ierland ziet u diverse landschappen, gebouwen en wordt u terug genomen in de historische tijd! Eeuwenoude klooster, kastelen, traditionele pubs en lange winkelstraten zullen één van de vele hoogtepunten zijn tijdens uw cruise.

Op het kanaaleiland Guernsey maakt u kennis met steile kliffen, gebergtes en kleurrijke bloemen. Bij het sfeervolle plaatsje Invergordon maakt u kennis met de bekende Monster van Loch Ness en in Edinbugh kunt u één van de beste Schotse Whiskey’s proeven! Dublin en Cork zullen ook zeker niet ontbreken tijdens uw reis naar dit prachtige gebied in Europa.

Ierland

Vooral de hoofdstad Belfast trekt veel bezoekers. De stad staat bekend om zijn historische gebouwen, de vele pubs en de bouw van de RMS Titanic. Het landschap wordt gekenmerkt door glooiende groene heuvels en een rotsachtige kustlijn met vele baaitjes. Onze aanrader? Duik één van de vele pubs van Dublin in voor het beroemde Guinness-bier – maar niet voordat u de St. Patrick’s Cathedral en de sfeervolle wijk Temple Bar heeft gezien.

Engeland

Engeland staat bekend om haar metropool Londen als hoofdstad en daarnaast nog vele grote steden zoals Birmingham, Manchester en Liverpool.  Bij Engeland denk je meestal ook aan de beroemde Engelse Pubs, de rode telefooncellen, de dubbeldekker bussen en niet te vergeten de echte English High Tea. Het landschap kenmerkt zich door groene heuvels afgewisseld met zeer pittoreske plaatsjes en ruige rotspartijen en kliffen aan de kusten.

Beste reistijd

De beste reistijd is in de lente of zomer omdat de neerslagkans dan nihil is. In de wintermaanden kunt u regen verwachten en lage temperaturen rond het vriespunt. Natuurlijk heeft elk seizoen zo zijn charmes. Zo kunt u er ook voor kiezen om tijdens de feestdagen te cruisen en diverse kerstmarkten bezoeken.

De mooiste cruises naar Groot-Brittannië

Dock C CruisePartners biedt diverse cruises naar Groot-Brittannië. Bekijk hieronder de mooiste cruises van het moment! Kunt u niet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte reis.

image_pdfimage_print