Boek nu een cruise met Holland America Line en ontvang:

– Het Signature drankenpakket*
– Specialiteitdiner(s)*
– Tegoed voor landexcursies*
– Wifi surfpakket*
– Fooien *

PLUS:

-Tot US$ 150,- boordtegoed p.p. **
Deze promotie is geldig voor boekingen vanaf 20 maart tot 30 april en is alleen beschikbaar voor de 1e/2e gast. Belastingen, toeslagen en havenkosten zijn inbegrepen. De aanbieding is van toepassing op bepaalde afvaarten in 2024 en 2025 en is exclusief Grand Voyages en elke cruise of cruisetour van 5 dagen of minder

* Het Signature Drankenpakket heeft een dagelijkse limiet van 15 drankjes, waarin alle drankjes zijn inbegrepen met een prijs van USD 11,00 of lager, evenals de servicekosten. Drankenpakketten zijn inclusief niet-alcoholische dranken zoals frisdranken en speciale koffies. Gasten moeten één drankje tegelijk bestellen en moeten 21 jaar of ouder zijn voor alcoholische drankjes. Delen is niet toegestaan. Het drankmanagement behoudt zich het recht voor het pakket in te trekken in geval van misbruik en diensten te weigeren om welke reden dan ook, inclusief het weigeren om alcoholische dranken te verstrekken aan gasten die onder invloed zijn. Het arrangement is exclusief aankopen in The Shops, uit de minibar of via 24-uurs roomservice en drankjes op Half Moon Cay.

* Specialiteitendiner(s) is gebaseerd op de duur van de cruise en het type schip. Voor cruises van 6 tot 9 dagen ontvangen gasten een avond in de Pinnacle Grill, Canaletto of Tamarind. Voor schepen zonder Tamarind ontvangen gasten een avond in de Pinnacle Grill of Canaletto. Voor cruises van 10 tot 20 dagen ontvangen gasten twee avonden: één avond in de Pinnacle Grill en één avond in Canaletto of Tamarind. Voor schepen zonder Tamarind ontvangen gasten twee avonden: één avond in de Pinnacle Grill en één avond in Canaletto. Voor cruises van langer dan 21 dagen (exclusief Grand Voyages) ontvangen gasten drie avonden: één avond in de Pinnacle Grill, één avond in Tamarind en één avond in Canaletto. Voor schepen zonder Tamarind ontvangen gasten drie avonden: twee avonden in de Pinnacle Grill en één avond in Canaletto. De aanbieding geldt niet voor speciale dinerevenementen in de Pinnacle Grill, zoals Sel de Mer, A Taste of De Librije en Cellar Master Dinner. Reserveringen en dinertijden kunnen vooraf worden gereserveerd.

* Tegoed voor landexcursies is gebaseerd op de duur van de cruise en is per persoon, niet per hut. Voor Alaska Cruisetours en cruises van 6-9 dagen ontvangen in aanmerking komende gasten een tegoed van USD 100 per persoon voor de aanko(o)p(en) van landexcursies. Voor cruises van 10-20 dagen ontvangen in aanmerking komende gasten een tegoed van USD 200 per persoon voor de aanko(o)p(en) van landexcursies. Voor cruises van meer dan 21 dagen (exclusief Grand Voyages) ontvangen in aanmerking komende gasten een tegoed van USD 300 per persoon voor het aankopen van landexcursies. Het tegoed voor landexcursies moet pre-cruise worden gebruikt voor de aankoop van een landexcursie op een Alaska Cruisetour. Het tegoed voor landexcursies moet worden gebruikt op de corresponderende cruise en is niet restitueerbaar. Het tegoed voor landexcursies kan niet worden ingewisseld voor contant geld, luchthaventransfers of worden toegepast op een niet-landexcursie-item.

* Wifi-surfpakket: Surf naar uw favoriete sites, waaronder e-mail, sport, nieuws en algemeen browsen. Al het internetgebruik aan boord is onderworpen aan de standaardbeleidslijnen van Holland America Line die het browsen van sommige sites kunnen beperken vanwege netwerkbeveiliging en bandbreedtegebruik. Applicaties die een hoge bandbreedte gebruiken, kunnen worden geblokkeerd en het aanbod kan worden gewijzigd met of zonder voorafgaande kennisgeving. Het plan kan op elk apparaat worden geactiveerd, maar er kan slechts één apparaat tegelijk actief worden aangesloten. Upgrades zijn aan boord beschikbaar voor een enkele dag, voor de resterende duur van de reis of voor het toevoegen van meer apparaten. De aanbieding geldt alleen voor 1e/2e gasten in een hut.

* Crew Appreciation (fooiengelden): Holland America Line betaald de Crew Appreciation (fooien) namens de gasten vooruit. Fooien voor andere diensten, inclusief maar niet beperkt tot bar, Dining room, wijnrekeningen en spa-/salondiensten, zijn niet inbegrepen.

** Boordtegoed. Afhankelijk van de lengte van de cruise, ontvangt u per persoon een boordtegoed. In het staatje hieronder ziet u de van toepassing zijnde boordtegoeden:

  cruises van 4  t/m 13 nachten cruises van 14 nachten en langer
Binnen- & Buitenhutten US$ 25 per persoon US$ 50 per persoon
Balkonhutten US$ 50 per persoon US$ 100 per persoon
Suites US$ 75 per persoon US$ 150 per persoon

Het boordtegoed is in USD, is niet restitueerbaar of overdraagbaar en heeft geen contante waarde. Het boordtegoed vervalt aan het einde van de in aanmerking komende cruise en mag niet worden gebruikt in het casino of voor andere gespecificeerde vergoedingen of items.

image_pdfimage_print

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u de laatste cruise-aanbiedingen en kortingen niet missen? Laat dan uw emailadres achter en blijf op de hoogte van onze acties! U ontvangt bovendien € 25 korting op uw eerste boeking.

* verplicht veld
Aanhef *
Akkoordgeving *

U bent succesvol ingeschreven