MSC Yacht Club

Vaart u liever op een groter cruiseschip met veel faciliteiten en entertainment, maar wenst u niet in te leveren op het gebied van luxe en comfort? Dan is de MSC Yacht Club, welke op de nieuwste schepen van MSC aanwezig is, de uitgelezen keuze voor u.

Vanaf het moment, dat u welkom wordt geheten door uw butler in het voor andere passagiers afgeschermde Yacht Club gedeelte van het schip, komt u in een oase van rust en privacy terecht. In het mooiste deel van het schip, vlak boven de boeg, is de centrale lounge, vanwaar u op elk moment van de dag een fantastisch uitzicht geniet en die u deelt met andere Yacht Club passagiers. Hier staat overdag altijd een klein buffet van exquise hapjes voor u klaar en krijgt u uw drankje aangereikt,  voor dat u er maar om heeft hoeven vragen. Voor u zijn deze culinaire extra’s (zoals uw drankje en hapjes in de Yacht Club Lounge) inbegrepen, uiteraard geniet u van priority boarding en andere privileges.

De suites zijn comfortabel en voorzien van uw eigen balkon en indien u prijs stelt op extra ruime accommodatie, zijn de Executive Suites en Royal Suites met ruime privé balkons een aanbeveling. U zult echter ook snel  de MSC Yacht Club Area aan dek tot uw favoriete plekken aan boord gaan rekenen. Maar liefst gelegen op dek 18, voorzien van een bar en zwembad met whirlpool, exclusief toegankelijk voor Yacht Club passagiers. Het voordeel van een privé en exclusief deel in een groot schip, is dat u slechts een stap verwijderd bent van entertainment en het bruisende nachtleven aan boord.

Neem voor meer informatie contact met ons op

image_pdfimage_print

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u de laatste cruise-aanbiedingen en kortingen niet missen? Laat dan uw emailadres achter en blijf op de hoogte van onze acties! U ontvangt bovendien € 25 korting op uw eerste boeking.

* verplicht veld
Aanhef *
Akkoordgeving *

U bent succesvol ingeschreven