NCL The Haven

Welkom in een privéwereld van luxe op zee – exclusief gereserveerd voor speciale Norwegian Cruise Line gasten. In The Haven biedt elke elegante suite en villa u de beste faciliteiten en de deskundige service van de conciërge en butlers.

Deze privé-enclaves op het bovenste dek van de schepen zijn de thuisbasis van de meest luxueuze, goed ingerichte en ruime accommodaties en bieden een maximum aan service en elegantie. Als gast van The Haven heeft u exclusieve toegang tot de Courtyard waar u gebruik kunt maken van een privé-zwembad en privé-fitnessruimte, genieten in een privé bubbelbad en een speciaal menu kunt bestellen in volledige privacy en met persoonlijke service.

Dit exclusieve suite complex is beschikbaar op de twee nieuwste schepen Norwegian Breakaway,  de NCL Getaway  en op de Norwegian Epic, Gem, Pearl, Jade en Jewel.

Het is bijzonder geschikt voor gasten die graag een groot cruiseschip wensen met alle daarbij behorende faciliteiten en entertainment, maar zich ook willen terugtrekken in hun luxueuze accommodatie en persoonlijke service. De accommodaties zijn bijzonder geschikt voor families met kinderen aangezien zij beschikken over meerdere slaapvertrekken.

The Courtyard gasten genieten van een 24-uurs butlerservice, conciërge service, exclusieve toegang tot de Courtyard met privé zwembad, zonneterras, een bubbelbad en een fitnessruimte, prioriteit in-en ontscheping en gratis limousine service vanaf de pier naar de luchthaven voor Garden Villa gasten.

Ervaar de luxe privéwereld The Haven aan boord van de grote cruiseschepen van Norwegian Cruise Line!

image_pdfimage_print

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u de laatste cruise-aanbiedingen en kortingen niet missen? Laat dan uw emailadres achter en blijf op de hoogte van onze acties! U ontvangt bovendien € 25 korting op uw eerste boeking.

* verplicht veld
Aanhef *
Akkoordgeving *

U bent succesvol ingeschreven